Dobogósok derbije Angyalföldön

2016. augusztus. 16., 13:53   |    

Dobogósok derbije Angyalföldön

Egy mérkőzést kedden, ötöt szerdán rendeznek az OTP Bank Liga hatodik fordulójában. A listavezető Vasas a harmadik helyen álló Bp. Honvédot fogadja, a kispestiek a mostani idényben egyszer nyertek már a Fáy utcában.

MTK BUDAPEST–VIDEOTON FC
(Augusztus 16., kedd, 18.00)

Az MTK ugyan a legutóbbi fordulóban meglepő és a korábbi eredményeket tekintve bravúros döntetlent ért el Debrecenben, de a hazai pályának választott dunaújvárosi stadionban nagyon rossz a mérlege. A legutóbbi öt hazai bajnokiját szerzett gól nélkül elveszítette. A Videoton FC javult az utóbbi hetekben, a 2015-ös rajtot idéző kezdés után mindkét újoncot magabiztosan legyőzte. A legutóbbi négy idegenbeli mérkőzésén (ebből kettő esett a mostani szezonba) tíz pontot gyűjtött.

A mérkőzésre szóló jegyek - szurkolói kártyával - megvásárolhatóak a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, valamint országszerte a Ticket Express partnerirodáiban. Jegyár: 1000 forint.

DVSC-TEVA–SZOMBATHELYI-SWIETELSKY HALADÁS
(Augusztus 17., szerda, 18.00)

Az új portugál edzővel, Leonel Pontessel döntetlent ért csak el a gárda legutóbb, az MTK ellen, a Nagyerdőben. Máris itt a javítási lehetőség, de nem lesz könnyű, az ugyancsak nyolcpontos Haladás teljesítménye feljavult az elmúlt napokban, Mészöly Géza együttese megnyerte a legutóbbi két mérkőzését. A Haladás egyébként egy éve, 2015 augusztusában, 1-0-ra nyerni tudott Debrecenben a két csapat előző idénybeli első mérkőzésén.

A mérkőzésre szóló jegyek elővételben megvásárolhatók a Loki Shopban, illetve interneten a nagyerdeistadion.hu oldalon. Jegyárak: 1000-3500 forint.

MEZŐKÖVESD-ZSÓRY FC–ÚJPEST FC
(Augusztus 17., szerda, 19.00)

Két fordulóval ezelőtt még az újonc állt jobban, de azóta Pintér Attila együttese kikapott a DVSC-Tevától, majd a Videoton FC-től, az Újpest ellenben legyőzte a Vasast, és a Gyirmótot is. Nebojsa Vignjevics az angyalföldi főbérlő elleni sikerrel hosszú rossz sorozatot zárt le, 2016-ban először győzött bajnoki mérkőzésen vendégként. A mostani idényben eddig minden pontját az Illovszky Stadionban gyűjtötte.

A mérkőzésre szóló jegyek - szurkolói kártyával - megvásárolhatóak a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, valamint országszerte a Ticket Express partnerirodáiban. Jegyár: 1100-1500 forint.

GYIRMÓT FC GYŐR–FERENCVÁROSI TORNA CLUB
(Augusztus 17., szerda, 19.00)

Az újonc hazai pályán még nem szerzett gólt, két mérkőzéséből az MTK ellen döntetlent játszott, a Videoton FC-től kikapott. A Ferencváros vendégként a legutóbbi három bajnokiján nem kapott gólt, de Pakson nem is szerzett. A Gyirmót élvonalbeli története első hazai gólját szerezheti meg a bajnok ellen. Thomas Doll együttese a legutóbbi két fordulóban csupán egy pontot szerzett. A 2016–2017-es szezonban eddigi egyetlen idegenbeli bajnoki gólját Böde Dániel szerezte.

A mérkőzésre szóló hazai jegyek - szurkolói kártyával - megvásárolhatóak a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, valamint országszerte a Ticket Express partnerirodáiban. Személyes jegyelővételre hétköznapokon a klubépületben 13-18 óráig van lehetőség. Szerdán az 1-es pénztárban 10 órától lehet elővételben jegyeket vásárolni, a többi pénztár 17 órakor nyit. A vendégszurkolók a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, valamint személyesen a Groupama Aréna Jegypénztárában válthatják meg belépőjüket. A találkozó napján a helyszínen is lehet vendégjegyet vásárolni. Valamennyi vásárlási módhoz szükséges a Fradi szurkolói kártya. A meccsjegy 1500 forintba kerül, míg a diákok és a nyugdíjasok 750 forintért vásárolhatnak belépőt.

PAKSI FC–DIÓSGYŐRI VTK
(Augusztus 17., szerda, 19.00)

Csertői Aurél együttese még nyeretlen a szezonban, hazai pályán a mezőny talán két legerősebb játékosállományú csapatával, a Videoton FC-vel és a Ferencvárossal játszott döntetlent. Miután az előző szezont három vereséggel zárta pályaválasztóként, április 2. óta nem szerzett három pontot Pakson. A Diósgyőr kiválóan kezdte az idényt a korábban Pakson is dolgozó új edzővel, Horváth Ferenccel, de a két győzelme után gödörbe került, azóta három súlyos vereséget szenvedett. Ugyanakkor vendégként öt gólt szerzett már az eddigi fordulókban.

A mérkőzésre szóló jegyek - szurkolói kártyával - megvásárolhatóak a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, valamint országszerte a Ticket Express partnerirodáiban. Azok a szurkolók, akik megőrizték a PAKSI FC - FTC mérkőzésre szóló jegyüket, és magukkal hozzák a DVTK elleni mérkőzésre, azok a helyszínen 50 százalékos kedvezménnyel vásárolhatják meg jegyüket ugyanabba a szektorba.

VASAS FC–BUDAPEST HONVÉD
(Augusztus 17., szerda, 19.00)

A listavezető angyalföldiek egymás után játsszák a nevek alapján véve „nosztalgia rangadókat”. A tabellára pillantva persze az is látszik, az ellenfelek mostanság a legnagyobb riválisok. A legutóbbi két fordulóban a Vasas kikapott a legutóbbi három fordulóban hibátlan Újpesttől, majd megverte a Groupama Arénában a Ferencvárost. A szerdai ellenfél, a Bp. Honvéd a legutóbbi két meccsét megnyerte, öt mérkőzésen eddig 10 pontot gyűjtve harmadik. Az egész mezőnyből a legkevesebb gólt kapta. Idegenben még veretlen, a mostani szezonban, az Újpest ellen, már győzött egyszer a Fáy utcában.

A mérkőzésre szóló jegyek - szurkolói kártyával - megvásárolhatóak a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, valamint országszerte a Ticket Express partnerirodáiban. Jegyárak: 1000-1200 forint.

A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
Férfi futsal Magyar Kupa – Szerdán kezdődnek a negyeddöntők
Bajnokságok / Kupák
Férfi futsal NB I – Kezdődnek a rájátszás visszavágói
Bajnokságok / Kupák
Hetvenéves Pásztor József

2024-03-20 12:23:25

Hetvenéves Pásztor József

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS