Sérülések után változások a keretben

2016. augusztus. 22., 16:36   |    

Sérülések után változások a keretben

A magyar válogatott tagjai hétfőn megkezdték a munkát Telkiben, az előzetes keretből három labdarúgó nem lehet ott az összetartáson.

Bernd Storck szövetségi kapitány 18 játékost hívott meg a hétfőn kezdődő telki összetartásra, közülük heten tagjai voltak az Európa-bajnokságon szereplő válogatottnak, öt olyan fiatalt találunk a névsorban, akik még szerepelhetnek az U21-es korosztályos válogatottban, és érkeznek Telkibe abszolút újoncok is, akik a bajnokságban nyújtott teljesítményükkel szolgáltak rá a meghívóra, mint például a diósgyőri Bognár István és a kispesti Eppel Márton, illetve ismét a többiekkel készül a Videoton FC támadója, Kovács István.

Hétfőre kiderült, hogy a meghirdetett keretből hárman sérüléssel bajlódnak, így Eppel Márton, Baki Ákos és Gera Zoltán sem lehet ott Telkiben. Bernd Storck két új labdarúgót hívott meg az edzőtáborozásra, Kálnoki Kis Dávidot, az Újpest védőjét, valamint Nagy Gergelyt, a Vasas kapusát.

Az első heti összetartás intenzív munkával, fizikai tesztekkel, felmérésekkel telik majd, az edzőtábor utolsó napján pedig egy tesztmeccs zárja a programot, az ellenfél a szeptember 1-jei, Liechtenstein elleni Eb-selejtezőjére készülő U21-es válogatott lesz. A kapitány hozzátette, az újonnan behívott játékosok mostani kerettagsága nem jelenti azt, hogy máris a tétmeccsekre készülő nemzeti csapat tagjának érezhetik magukat, de ebben a pár napban esélyük lesz egy lépéssel közelebb kerülni a válogatotthoz.

A Telkiben készülő keret:

Kapusok:

Nagy Gergely (Vasas)
Kovácsik Ádám (Videoton FC)
Dibusz Dénes (Ferencváros)

Védők:

Fiola Attila (Puskás Akadémia)
Botka Endre (Budapest Honvéd)
Korcsmár Zsolt (Vasas)
Kálnoki Kis Dávid (Újpest FC)
Lang Ádám (Videoton FC)
Korhut Mihály (DVSC)
Hangya Szilveszter (Vasas)

Középpályások:

Vida Máté (Vasas)
Elek Ákos (DVTK)
Bognár István (DVTK)
Nagy Dominik (Ferencváros)
Kovács István (Videoton FC)

Támadók:

Csiki Norbert (Gyirmót FC)
Böde Dániel (Ferencváros)

A hírkategória további hírei

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS