U19: rossz kezdés után vereség Izraeltől

2016. szeptember. 02., 20:20   |    

U19: rossz kezdés után vereség Izraeltől

U19-es válogatottunk 3-0-ás vereséggel kezdte az újvidéki Vilotic-tornát.

Az Európa-bajnoki selejtezők előtt álló U19-es válogatott péntektől hat csapatos nemzetközi tornán vesz részt Szerbiában, első mérkőzésén Izrael korosztályos együttesével játszott. A mérkőzés katasztrofálisan kezdődött a mieink számára, már az 1. percben gólt kaptunk egy szögletet követően, majd az 5. percben megduplázták előnyüket az izraeliek, ismét egy szöglet után. A két gyors gól alaposan megfogta a csapatot, szünetig nem sikerült talpra állni, olyannyira, hogy az izraeliek még az első félidőben megszerezték harmadik találatukat.

A fordulás után többet kockáztatott a válogatott, de hiába sikerült mezőnyfölényt kialakítanunk, az ellenfél kapujának közelében hiányoztak a váratlan megoldások a játékunkból, komolyabb helyzeteket nem tudtunk kialakítani. Az eredmény a lefújásig nem változott, háromgólos vereség lett a mérkőzés vége. Szombaton az izraelieket 2-1-re legyőző Ukrajna ellen folytatjuk a viadalt.

- Sajnos az első öt percben eldőlt a mérkőzés, a két kapott gól után nehéz volt visszajönni a meccsbe, megfogta a játékosokat a rossz kezdés. A második félidő jobb volt, domináltunk, nyomás alá helyzetük az ellenfelet, de hiányzott az átütő támadójáték ahhoz, hogy szorossá tegyük a meccset - mondta a mérkőzés után Németh Antal szövetségi edző.

Magyarország-Izrael 0-3 (0-3)
Magyarország: Vajda Dániel - Szilágyi Zoltán, Patik Márton (Szalai András, 46.), Nagy Zsombor, Gergényi Bence - Vogyicska Bálint, Lustyik Levente (Szabó Bence, 75.) - Kovács Dávid (Tömösvári Bálint, 65.), Tóth Máté (Bíró Bence, 46.), Bíró Ákos (Takács Ronald, 46.) - Dragóner Filip (Kamarás György, 65.)

A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
Férfi futsal Magyar Kupa – Szerdán kezdődnek a negyeddöntők
Bajnokságok / Kupák
Férfi futsal NB I – Kezdődnek a rájátszás visszavágói
Bajnokságok / Kupák
Hetvenéves Pásztor József

2024-03-20 12:23:25

Hetvenéves Pásztor József

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS