OTP Bank Bozsik-program, Fair Play Cup: megkezdődött a regisztráció

2016. szeptember. 06., 16:53   |    

OTP Bank Bozsik-program, Fair Play Cup: megkezdődött a regisztráció

Hamarosan megkezdődik az MLSZ Grassroots-tevékenységének fontos pilléreit képező, az iskolás korosztály futballját lefedő programok új évada.

Az OTP Bank Bozsik-program az óvodásoknak és az általános iskolásoknak, a Fair Play Cup pedig a középiskolásoknak ad lehetőséget arra, hogy a 2016-2017-es évadban is szervezett keretek között, rendszeresen megrendezett tornákon focizhassanak.

Az OTP Bank Bozsik-program intézményi ágában az előző évadban 89355 óvodás vagy iskolás fiatal vett részt, a gyerekek száma az új idényben megközelítheti, vagy akár el is érheti a százezres határt. Míg az elmúlt egy évben 198 körzetben 2577 intézmény kapcsolódott be a programba, idén, a tervek szerint, 205 körzetben focizhatnak a gyerekek, és mintegy 2800 intézményt foglalhat magába a program. A lányok számában (az előző évadban: 20107) és az óvodások számában (az előző évadban: 24466) is jelentős előrelépés várható.

A középiskolások bajnoksága, a Fair Play Cup az elmúlt évben 7450 játékost mozgatott meg, akik 401 intézmény 748 csapatában rúgták a labdát. Idén 450-500 intézmény bevonásával kezdődhet meg az évad, optimális esetben 9-10 ezer közötti játékoslétszámmal.

A bajnokság első tornái októberben kezdődnek, majd tavasszal folytatódnak. A legjobb csapatok eljutnak a megyei döntőre, ahonnan a regionális, végül az országos döntőbe lehet bejutni, utóbbit a tervek szerint május végén rendezik meg. Az országos döntőben diadalmaskodó lány- és fiúcsapatok értékes nyereményekkel térhetnek haza, az idei győztesek az Európa-bajnokság magyar-portugál mérkőzésére nyertek utazást és belépőt.

A bajnokság kiírását a fairplaycup.mlsz.hu oldalon lehet elolvasni, a bajnokságra szeptember 30-ig lehet jelentkezni.

A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
Férfi futsal Magyar Kupa – Szerdán kezdődnek a negyeddöntők
Bajnokságok / Kupák
Férfi futsal NB I – Kezdődnek a rájátszás visszavágói
Bajnokságok / Kupák
Hetvenéves Pásztor József

2024-03-20 12:23:25

Hetvenéves Pásztor József

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS