Fradi–Újpest derbi, ingyenes DVTK-meccs: bajnoki jegyinformációk

2016. szeptember. 22., 18:44   |    

Fradi–Újpest derbi, ingyenes DVTK-meccs: bajnoki jegyinformációk

A hétközi meccsek után máris a 11. fordulóval folytatódnak az OTP Bank Liga küzdelmei. A Ferencváros az Újpestet fogadja szombat este 20.30-kor.

A Ferencváros tíz forduló után 18 megszerzett pontjával a második a tabellán, míg az Újpest a hatodik – a lila-fehérek nem tudtak nyerni az elmúlt négy fordulóban. A derbi előtti erőfelmérőnek irányadó lehet, hogy mindkét csapat megmérkőzött a Videoton FC-vel: az Újpest hazai pályán kapott ki 4–3-ra, a Fradi idegenben játszott 1–1-et. A zöld-fehérek számára rossz hír a rangadó előtt, hogy Böde Dániel megsérült a Vidi elleni meccsen, amelyen a 13. percben le is kellett cserélni.

Összesen 271-szer találkoztak egymással a csapatok. A bajnoki mérkőzések közül 99-et nyert a Fradi, 62-t az Újpest és 58 mérkőzésük zárult döntetlennel. Legutóbb 2016. április 23-án csaptak össze, akkor 2–2-es döntetlen született a Fradi-pályán.

Jegyinformációk a hétvégi mérkőzésekre:

Szeptember 10., szombat:

18:00 VASAS FC–MEZŐKÖVESD ZSÓRY FC

A mérkőzésre szóló jegyek – szurkolói kártyával – megvásárolhatóak a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, illetve országszerte a Ticket Express partnerirodáiban. Elővételben, személyesen hétköznapokon az irodaépületben 9:00-től 12:00 óráig lehet megváltani a belépőket. A helyszínen a mérkőzés kezdete előtt 16:00 órakor nyitnak a pénztárak, a vendégszurkolók számára egy pénztár lesz nyitva. Személyes jegyvásárlás esetében klubkártya nem kötelező, de személyazonosságot igazoló okmány szükséges. Jegyárak: 1000-1200 (14 éven aluliaknak ingyenes). További részletek a klub hivatalos oldalán elérhetők.

18:00 PAKSI FC–MTK BUDAPEST

A mérkőzésre szóló jegyek – szurkolói kártyával – megvásárolhatóak a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, illetve országszerte a Ticket Express partnerirodáiban. A Paksi FC a helyszíni jegyvásárláshoz nem teszi kötelezővé szurkolói kártya használatát. Elővételben a Fehérvári úti stadionban válthatók meg a jegyek (hétfőn, szerdán és pénteken 14-18 óráig, kedden és csütörtökön 9 -12 óráig a székház emeletén) szombaton pedig 12 órától a 2-es számú pénztárban, míg a többi pénztár 16 órakor nyit. Jegyár: 800-2000 forint.

18:00 DVTK–DVSC

Szurkolóink és a DVTK vezetése számára is elfogadhatatlan a csapat utóbbi hetekben látott szereplése, ezért a klubvezetés döntésének értelmében a szombati DVTK–DVSC mérkőzés megtekintése mindenki számára ingyenes – írja a klub hivatalos honlapja, amely további részletes információkkal is szolgál. Ugyanakkor fontos megemlíteni, hogy a mérkőzés megtekintéséhez (a bérletesek kivételével) minden szurkolónknak ingyenes, regisztrációs jegyet kell váltania. Szurkolói kártya birtokában az ingyenes belépőjegyek a meccsjegy.mlsz.hu oldalon is igényelhetők. A már megváltott belépőjegyek árát a DVTK ajándékboltjaiban pénteken déltől, illetve szombaton a szervezők a konténerpénztárban visszatérítik.

18:00 BUDAPEST HONVÉD–VIDEOTON FC

A mérkőzésre szóló jegyek – szurkolói kártyával – megvásárolhatóak a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, illetve országszerte a Ticket Express partnerirodáiban. Jegyek válthatók a Bozsik Stadion főpénztárában is, pénteken 16 és 19 óra között, valamint a mérkőzés napján, szombaton 15 órától. A klub hazai mérkőzéseire klubkártya nélkül csak a Bozsik Stadionban lehet jegyet váltani. Szurkolói kártyát forgalmazó pénztár és nyitva tartás: Bozsik Stadion (Puskás Ferenc u. 1-3.) 2-es kapujánál található pénztár, amely szombaton 15 órától lesz nyitva. Jegyár: 1200-5000 forint. További tájékoztatás a klub hivatalos oldalán talál.

18:00 SWIETELSKY HALADÁS–GYIRMÓT FC GYŐR

A mérkőzésre szóló jegyek – szurkolói kártyával – megvásárolhatóak a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, illetve országszerte a Ticket Express partnerirodáiban. További tájékoztatást a klub honlapján érhető el.

20:30 FERENCVÁROSI TC–ÚJPEST FC

A mérkőzésre szóló jegyek – szurkolói kártyával – megvásárolhatóak a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, illetve országszerte a Ticket Express partnerirodáiban. Felhívjuk figyelmét, hogy a Ferencváros csapatának mérkőzéseire csak szurkolói kártya birtokában lehet jegyet vásárolni, melyet személyesen a Groupama Aréna jegypénztárában tud kiváltani. A vendégszurkolók a Mildenberger utcai jegypénztárakban válthatják meg belépőiket pénteken 17 és 20 óra között. További tájékoztatás az Újpest FC hivatalos weboldalán elérhető.

A Groupama Aréna jegypénztárának általános nyitva tartása:
Hétfő: Zárva
Kedd-Péntek: 10.00-18.00
Szombat: 9.00-13.00 (meccsnapon a mérkőzés kezdetéig)
Vasárnap: zárva (kivéve meccsnap)
További jegyinformációt a klub hivatalos oldalán talál.

A hírkategória további hírei

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS