InStat: Tarolt az Újpest és a Haladás, Kovács Lóránt a forduló játékosa

2016. szeptember. 23., 22:53   |    

InStat: Tarolt az Újpest és a Haladás, Kovács Lóránt a forduló játékosa

Az OTP Bank Liga 10. fordulójának álomcsapatába szinte csak az Újpest és a Haladás ad játékost az InStat adatai szerint. A forduló legjobbja Kovács Lóránt lett.

Az előző fordulóhoz hasonlóan a kapuba ezúttal is Rózsa Dániel került, aki kifogástalanul helyettesíti a sérült Király Gábort.

A védőnégyest szinte teljes egészében az Újpest adja: Nagy Tibor, Mohl Dávid és Kecskés Ákos mellé csak a Hali bekkje, Stef Wils fért be.

A középpályán is hasonló a helyzet, a két klub uralja ezt a csapatrész is: Kovács Lóránt (302-es indexével a forduló a legjobbja) és Enisz Bardhi előtt Souleymane Diarra, az U21-es válogatott Cseke Benjámin, és Halmosi Péter játszik.

A csatár posztját azonban annak a Haraszti Zsoltnak (Paks) sikerült megszereznie, aki gólt és gólpasszt adott a Mezőkövesd ellen.

infografika_10_fordulo| Emlékeztetőül a mérkőzés összefoglalója:

Újpest–Haladás 1–1 (1–0)
Illovszky Stadion, 800 néző, v.: Szőts
gólszerző: Hegedűs (18., öngól), illetve Wils (61.)
sárga lap: Kovács (57.)



Újpest: Banai - Nagy, Pávkovics, Kecskés, Mohl - Windecker, Balogh (Balázs, 86.) - Bardhi, Cseke, Diarra (Lázok, 68.) - Angelov (Andric, 57.)

Haladás: Rózsa - Polgár, Wils, Hegedűs, Angyal - Kovács (Overgoor, 79.), Iszlai - Németh (Dombi, 92.), Rácz (Tóth M., a szünetben), Halmosi - Williams

Élénk első félidőt láthatott az Illovszky stadion közönsége. Mindkét csapat igyekezett támadásokat vezetni, így sok helyzet adódott. Az Újpest a szünet előtt bő két perccel akár meg is duplázhatta volna előnyét, de kihagyta a nagy gólszerzési lehetőségét.

A fordulás után sem csökkent a tempó, s az ekkor némileg aktívabb Haladás bő negyedóra elteltével egyenlített. Ez pár percre visszavetette a hazai csapatot, amely a hajrában nagy erőket mozgósított a három pont begyűjtéséért, de nem járt sikerrel.

A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
Az Újpest ellen a leggólerősebb a Kisvárda, gödörben a Paks
Bajnokságok / Kupák
Kikapott Budafokon az ETO, növelte előnyét a Nyíregyháza
Bajnokságok / Kupák
Paksi győzelmével ezüstközelbe került a Fehérvár

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS