Hosszabbítás döntött Kulcsár Katalinék BL-mérkőzésén

2016. október. 17., 13:31   |    

Hosszabbítás döntött Kulcsár Katalinék BL-mérkőzésén

Százhúsz perces dán-spanyol párharc közreműködője volt a magyar játékvezetői trió.

Véglegetig kiélezett találkozót dirigált Kulcsár Katalin. Az idei BL-döntő játékvezetője, aki a kanadai világbajnokságon is szerepet kapott, ezúttal a Fortuna-Athtletic összecsapást vezette a Hjorring Stadionban.

A legjobb 32 között Bilbaóban 2-1-re nyertek a spanyolok, így nyílt volt a továbbjutás kérdése az észak-dániai visszavágón. A gól nélküli első félidőt követően felforrósodott a hangulat a 6 fokos hidegben, amikor a 49. percben a szerb Nevena Damjanovic betalált a vendégek kapujába. Húsz perccel később Erika Vazquez gólja nem csak az egyenlítést jelentette, hanem ekkor már a hispánok álltak jobban összesítésben. Mivel a 84. percben Camilla Larsen is eredményes volt, következett a ráadás. Lendületben maradtak a házigazdák, és a brazil légiósuk, Tamires a 119. percben büntetőből harcolta ki a 3-1-es végeredményt, mellyel a Fortuna Hjorring jutott a nyolcaddöntőbe.

A november 13-án Pápua-Új-Guineában kezdődő U20-as világbajnokságra készülő Kulcsár Katalin egyik asszisztense Török Katalin volt, aki szintén ott lesz a korosztályos vb-n, a másik oldalvonalnál pedig Vad Anita segítette a munkáját, a tartalék-játékvezető szerepét pedig Line-Maria Rasmussen látta el.

A hírkategória további hírei

MLSZ Webshop MLSZ Webshop MLSZ Webshop

FŐSZPONZORAINK

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS