Sokan követik a magyar futball közvetítéseit

2016. október. 26., 11:46   |    

Sokan követik a magyar futball közvetítéseit

Több mint 400 ezer néző követte a magyar futball eseményeit a hétvégén – a képernyők előtt.

Az elmúlt időszakban megszokott gyakorlattá vált, hogy az MTVA az OTP Bank Liga minden mérkőzését élőben mutatja be: az M4 Sporton (illetve a mediaklikk.hu-n) közvetített két kiemelt találkozó mellett a forduló további négy összecsapása is követhető az m4sport.hu-n. Szintén látható a Merkantil Bank Liga egy-egy rangadója a sportcsatornán, és követhetőek a kiemelt Magyar Kupa összecsapások is. Az élő közvetítések mellett felvételről is láthatók a fordulók egyes mérkőzései.

A magyar futball így a mostani hétvégén, a televíziós (AMR adatokat tekintve) és az online megtekintéseket is számolva összesen 402 340 nézőt ültetett a képernyők elé, nem említve a szintén kiemelkedő nézettséget produkáló Góóól! című összefoglaló műsort, és a pénteki Játékoskijárót. Ez a szám nem fedi azokat a nézőket, akik csak rövid időre kapcsoltak a magyar futball tartalmaira, csak azokat, akik tartósan követték a találkozókat.

A héten további labdarúgó-eseményekkel folytatódik a közvetítések sora, ma a Koroncó-Ferencváros Magyar Kupa-mérkőzés kerül az M4 Sport képernyőjére, a hétvégén pedig a megszokott módon lehet követni az OTP Bank Liga és a Merkantil Bank Liga eseményeit.

A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
Az Újpest ellen a leggólerősebb a Kisvárda, gödörben a Paks
Bajnokságok / Kupák
Kikapott Budafokon az ETO, növelte előnyét a Nyíregyháza
Bajnokságok / Kupák
Paksi győzelmével ezüstközelbe került a Fehérvár

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS