Egyenlő a mérce - a tiszteletlenségre nincs tolerancia

2016. december. 07., 18:05   |    

Egyenlő a mérce - a tiszteletlenségre nincs tolerancia

A Magyar Labdarúgó Szövetséghez az utóbbi napokban több kérdés, megkeresés is érkezett egy múlt hétvégi, minősíthetetlen szurkolói megnyilvánulás kapcsán.

A mai napon a sajtóban és a Magyar Labdarúgó Szövetséghez címzett megkeresésekben - részben idő előtti, de fontos - kérdés fogalmazódott, egy múlt hétvégi, minősíthetetlen szurkolói megnyilvánulás kapcsán.

Az OTP Bank Liga 18. fordulójában rendezett Mezőkövesd-Ferencváros mérkőzésen, a mérkőzés második félidejében a vendégek szurkolói nem egy alkalommal, durva hangnemben szidták az egyik alapvonali játékvezetőt.

A sajtóban megjelent találgatásokra reagálva jelezzük, hogy a mérkőzésről készült ellenőri jelentés tartalmazza az incidenst, és ennek alapján az MLSZ Fegyelmi Bizottsága (más fegyelmi ügyekkel együtt) a holnapi (csütörtöki) ülésén tárgyalja az esetet.

Az MLSZ továbbra is küzd a sportpályákra nem való, a sporthoz méltatlan magatartás ellen, és a fent hivatkozott külső megnyilvánulások megerősítik abban, hogy a közvélemény szerint is szükséges a fegyelmi eljárás az ilyen és ehhez hasonló ügyekben.

A hírkategória további hírei

Szövetség
Ülésezett az Elsőfokú Licencadó Bizottság
Szövetség
Elhunyt Tatár György

2024-04-20 11:45:00

Elhunyt Tatár György

Szövetség
Elbúcsúztatták Juhász Pétert

2024-04-15 18:12:54

Elbúcsúztatták Juhász Pétert

FŐSZPONZORAINK

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS