Nemzetközi UEFA-tanfolyamnak ad otthont Budapest

2016. december. 08., 11:42   |    

Nemzetközi UEFA-tanfolyamnak ad otthont Budapest

Futballmenedzsmentet tanulhatnak hazai és külföldi szakemberek az UEFA és a svájci Lausanne-i Egyetem közös budapesti továbbképzésén.

A 2016-os és 2017-es évben a Magyar Labdarúgó Szövetség rendezi az UEFA és a Lausanne-i Egyetem Certificate in Football Management (UEFA CFM) elnevezésű képzési programját. A kurzuson 35 résztvevő vehet részt, a magyar szövetség 25, míg tovább öt európai szövetség 2-2 hallgatót delegált a továbbképzésre.

A kurzus, melynek hivatalos megnyitóját szerdán tartották meg, három szemináriumból áll, melyek között online modulokat kell teljesíteniük a hallgatóknak bizonyos határidőkre különböző témákban (Futballmenedzsment, futballmarketing, stb), majd a résztvevők egy írásbeli szakdolgozat beadása után szóban is vizsgáznak a leadott anyagból. A Lausanne-i Egyetem több neves professzora is ellátogat az egyes szemináriumokra, az UEFA részéről Thierry Favre, a Nemzeti Szövetségek Osztályának vezetője is közreműködik az oktatásban.

A vizsgákat sikeresen elvégző hallgatók UEFA CFM-oklevelet kapnak, amely igazolja, hogy a diploma tulajdonosai megfelelő elméleti és gyakorlati ismeretekkel rendelkeznek a futballmenedzsmentben, és megszerezték azt a tudásanyagot, amivel a későbbiekben magasabb szintre léphetnek saját területükön.

A hírkategória további hírei

FŐSZPONZORAINK

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS