2016 szilveszter: bohókás múltidézés az archívumból

2016. december. 31., 11:38   |    

2016 szilveszter: bohókás múltidézés az archívumból

Az MLSZ TV Archív 2015 januárja óta 2879 összefoglalót, illetve teljes mérkőzést töltött fel a YouTube csatorna lejátszási listáiba. Szilveszteri válogatásunkban azokra a jelenetekre fókuszáltunk, amelyek a legtöbb mosolyt csalták az arcokra.

1995-ben egy kakas nyitotta meg az akasztói stadiont, de olyan is előfordult, hogy két ejtőernyős landolt a pályán mérkőzés közben. Öngólokból is tudtunk gyűjteni, Turbék István és Pintér Attila alighanem örökre emlékezni fog arra a hazaadásra, amely után a saját kapujukban kötött ki a labda, míg Tokody Tibor minden idők egyik legbalszerencsésebb lövését követte el.

1998-ban a Diósgyőr-Videoton mérkőzés duplán emlékezetes volt: előbb a 49 éves Veréb György, majd a középpályás, Kiser László védte a hazaiak kapuját. Utóbbi büntetőt védett.

Egy bombagólt is választottunk, Limperger Zsolt 1988-ban kétség kívül élete lövését zúdította a győri kapuba. Roland Prajt pedig a kapitális hibái miatt emlegetjük, két megmozdulása is bekerült az összeállításunkba. Szilveszteri videónkat Molnár László nagyjelenete zárja: a játékvezető megkóstolta a pályára bedobott kenyérszeletet.


A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
Férfi futsal NB I: Folytatódott a Kecskemét sikersorozata
Bajnokságok / Kupák
Pontot rabolt az éllovastól a Szeged, nyert a Vasas és az ETO
Bajnokságok / Kupák
Nyert a DVSC és az MTK, döntetlen az Üllői úton

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS