Főoldal > U19 > U19: 23 játékos bizonyíthatott Telkiben

U19: 23 játékos bizonyíthatott Telkiben

Michael Boris szövetségi edző négynapos edzőtáborozást tartott az U19-es válogatott bővebb keretében számításba vett labdarúgóknak.
A márciusi, csehországi Eb-selejtező elitkörre készülő U19-es válogatott keretének gerince az őszi, örményországi selejtezőn már kialakult, de néhány poszton elképzelhető változtatás a tavaszi tétmeccsek előtt, valamint pótolni kell majd a csapat fiataljait, az U17-es válogatottal ugyanabban az időben ugyancsak elitkörön résztvevő Szoboszlai Dominikot és Winkler Andrást is.

Michael Boris ezért zömében olyan futballistákat hívott meg az e heti összetartásra, akik nem szerepeltek az őszi selejtező körben, de eddig is a bővebb kerethez tartoztak, és adott esetben bekerülhetnek a Csehországba utazó csapatba.

- Pozitívan értékelhetjük a mögöttünk álló napokat, több játékos is jól teljesített a felméréseken, valamint az edzéseken, és megmutatta, hogy számíthatunk rá a későbbiekben. Az Eb-selejtező elitkör előtt még egy összetartás vár a csapatra, ekkor már nemzetközi mérkőzést is játszunk majd, ezen a mostani keretből többen is újra lehetőséget kapnak majd. Közben már dolgozunk az elitkörös ellenfelek feltérképezésén, itt elsősorban az első ellenfélre, a csehekre koncentrálunk, de természetesen az osztrák és a skót válogatottból is megkezdtük a felkészülést - fogalmazott Michael Boris.

Az edzőtáborozás kerete:

Kapusok:

Lőrincz Péter (Vasas)
Bese Balázs (MTK Budapest)
Gundel Takács Bence (Puskás Akadémia)

Védők:

Pilán Márkó (Békéscsaba)
Nemes Barna (Honvéd-MFA)
Patik Márton (Ferencváros)
Gergényi Bence (Honvéd-MFA)
Rétyi Tamás (Puskás Akadémia)
Szilágyi Zoltán (Siófok)
Ivánka Patrik (DVTK)
Nagy Zsombor (MTK Budapest)
Földi Máté (Vác)

Középpályások:

Hinora Kristóf (MTK Budapest)
Keményffy Máté (Puskás Akadémia)
Szőke Dániel (Swietelsky-Haladás)
Koncsag Martin (ETO FC Győr)

Támadók:

Bíró Ákos (Honvéd-MFA)
Bíró Dominik (Kaposvári Rákóczi)
Kovács Dávid (Siófok)
Magyari Szilárd (Puskás Akadémia)
Herjeczki Kristóf (Honvéd-MFA)
Kamarás György (Balmazújváros)
Kerekes Krisztián (DVSC)

nyomtatás
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • U19

  Hétfőn 19.00 órakor a csehországi Zlinben lép pályára az U19-es férfi válogatott a csehországi Eb-selejtező elitkör utolsó fordulójában, az ellenfél Skócia együttese lesz. Az Európa-bajnoki részvételhez nem elég nyerni, az osztrákok sikerére is szükség van a csehek ellen.

  U19: Felkészült a skótokból a válogatott
 • U17

  Fontos hét vár a férfi U17-es és U19-es válogatottra, a következő napokban eldől, hogy a két csapat részt vehet-e az idei kontinensviadalon.

  A héten az Eb-részvételért harcolnak a korosztályos válogatottak
 • U19

  U19-es válogatottunk Tóth Bence duplájával 2-1-re nyert a svájciak ellen Jerevánban, az Európa-bajnoki minitorna második játéknapján.

  U19: legyőztük Svájcot, nagy lépés a továbbjutás felé
 • U19

  U19-es válogatottunk vereséggel kezdte meg szereplését a jereváni Eb-selejtező tornán, de a továbbjutásra, vagyis az első két hely valamelyikének megszerzésére továbbra is megvan az esélye, ehhez azonban Svájc és Örményország ellen egyaránt eredményes játékra lesz szükség.

  U19: Egyszerű a képlet a Svájc elleni meccs előtt
 • U19

  A magyar férfi U19-es válogatott felkészülési mérkőzésen ismét megmérkőzött a görögökkel Telkiben. A vendégeknek sikerült visszavágni a vereségért, és ezúttal ők nyerték 1–0-ra a két válogatott összecsapását.

  U19: Visszavágtak a vereségért a görögök
 • U19

  U19-es válogatottunk a görög válogatottal mérkőzött meg Telkiben, és Csernik Kornél 85. percben szerzett góljával 1-0-ra győzött.

  U19: hajrágóllal vertük a görögöket
 • U19

  Az Egyesült Államok elleni helyosztóval zárult az U19-es csapat vajdasági tornája.

  U19: vereséggel zártunk a Vilotic-tornán
 • U19

  Az izraeliektől elszenvedett vereség után Ukrajna ellen megérdemelt győzelmet aratott együttesünk.

  Javított a Vilotic-tornán az U19-es válogatott
 • U19

  U19-es együttesünk pénteken kezdi meg szereplését a vajdasági Vilotic-tornán, első ellenfele Izrael korosztályos csapata lesz.

  Nemzetközi tornán az U19-es válogatott
 • U19

  U18-as válogatottunk lejátszotta második mérkőzését a csehországi Vaclav Jezek-emléktornán. Az Egyesült Államok korosztályos együttese 3-1-re győzte le csapatunkat.

  U18: a hajrában döntöttek az amerikaiak