Portugália-Magyarország: már átvehetők az első meccsjegyek

2017. február. 20., 22:22   |    

Portugália-Magyarország: már átvehetők az első meccsjegyek

Eddig több mint 2200 jegy fogyott el a március 25-i Portugália-Magyarország vb-selejtezőre. Aki február 1-jéig megvásárolta voucherét, szerdától átválthatja hivatalos meccsjegyre a Ticket Express Syma-csarnokban található irodájában.

A magyar szurkolók részéről jelentős érdeklődés mutatkozik a március 25-i, lisszaboni Portugália-Magyarország vb-selejtező jegyei iránt: másfél hónappal a meccs előtt több mint 2000 vendégjegy gazdára talált, vagyis a válogatott ezúttal is komoly támogatást kap a szurkolóktól.

Azok a szurkolók, akik még nem rendelkeznek voucherrel, de szeretnének a helyszínen szurkolni a válogatottnak, február 27-ig vásárolhatják meg az utalványt a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, valamint országszerte a Ticket Express partnerirodáiban, egységesen 5000 forintért. Az MLSZ a maximálisan igényelhető belépőt kérte a portugál szövetségtől, de már csak pár száz darab jegy vásárolható a magyar szektorba.

Annak érdekében, hogy az eddig megvásárolt voucherek kiváltása a lehető leggördülékenyebb módon történjen, és minden szurkoló érvényes belépővel érkezhessen meg Lisszabonba, már február 15-től lehetőség nyílik a hivatalos mérkőzésjegyek átvételére. Egyelőre azok a szurkolók juthatnak a meccsjegyükhöz, akik február 1-ig megvásárolták voucherüket, ők a Ticket Express Syma-csarnokban található jegyirodájában válthatják át jegyüket, személyesen, személyazonosságuk igazolásával (nyitva tartás: hétköznap 9-17 óráig). Az adatok eltérése esetén a vouchereket nem lehet belépőjegyre váltani.

A február 2-től február 27-ig megvásárolt voucherek jegyre váltására előreláthatóan március 10-től nyílik lehetőség, ugyancsak a Ticket Express Syma-csarnokban található irodájában.

Akik nem tudják az utalványt kicserélni az utazás előtt, a mérkőzés napján a lisszaboni Hotel Corinthia (Av. Columbano Bordalo Pinheiro 105, 1099-031 ) lobbijában felállított jegycsere ponton tudják a névre szóló belépőt átvenni, 14 és 20 óra között. A Hotel Corinthia mintegy 3 kilométerre található a meccs helyszínétől, az Estádio da Luztól.

A kiutazó szurkolóknak szóló legfontosabb információkról a későbbiekben adunk tájékoztatást.

A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
Férfi futsal Magyar Kupa – Szerdán kezdődnek a negyeddöntők
Bajnokságok / Kupák
Férfi futsal NB I – Kezdődnek a rájátszás visszavágói
Bajnokságok / Kupák
Hetvenéves Pásztor József

2024-03-20 12:23:25

Hetvenéves Pásztor József

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS