Emeljük a szintet: sikeres volt a gödöllői képzés

2017. február. 16., 13:24   |    

Emeljük a szintet: sikeres volt a gödöllői képzés

A Magyar Labdarúgó Szövetség Edzőképző Központja folytatta az „Emeljük a szintet” címmel indított szakmai konferenciasorozatát, a gödöllői képzési napra 660 regisztráció érkezett.

2017. február 15-én Gödöllőn, a Szent István Egyetem tornacsarnokában került sor az „Emeljük a szintet” konferenciasorozat idei első állomására.

Az eseményről elmondható: az edzők előszeretettel vesznek részt a képzéseken, ezúttal mintegy 660 fő regisztrációja érkezett be a szervezőkhöz. A mostani programot azon edzők számára került meghirdetésre, akik rendelkeznek UEFA „B”, UEFA „A”, UEFA Elite Youth „A” vagy UEFA Pro végzettséggel, és akiknek még nem gyűlt össze a szükséges kreditpontjuk a kártyájuk meghosszabbításához.

Az UEFA edzői végzettséggel rendelkezők a konferencián való részvétellel kreditpontokat gyűjtöttek: a helyszíni be és kilépő regisztrálók személyenként 10 pontot kaptak.

A szakmai konferencián a Magyar Labdarúgó Szövetség Edzőképző Központja a legmagasabb szinten képviseltette magát: Sisa Tibor igazgató-helyettes nemcsak megnyitotta az eseményt, de a nyitó előadást is ő tartotta.

A program két részre oszlott: délelőtt a pedagógia, pszichológia és a motiváció témakörében hallgathattak előadásokat az edzők, délután a gyakorlati anyag, és a fizikai felkészítés került a középpontba, többek között gyakorlati edzésbemutatóval.

A konferencia programja:

- Megnyitó – Sisa Tibor, MLSZ Edzőképző Központ igazgató-helyettes
- Motiváció a teljesítmény tükrében – Sisa Tibor előadása
- A problémás játékos személyisége és kezelése – Sárközi István, regionális instruktor előadása
- Gumirezisztenciás képzési lehetőségek a labdarúgásban – Tihanyi Krisztina, a Bosu Hungary vezető instruktora, és Boér Renáta, a Siófoki Bányász SE edzőjének közös előadása
- Licencmegújítás aktuális információi, vizsganap, jelentkezés – Pári Sándor, vezető instruktor

A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
Az Újpest ellen a leggólerősebb a Kisvárda, gödörben a Paks
Bajnokságok / Kupák
Kikapott Budafokon az ETO, növelte előnyét a Nyíregyháza
Bajnokságok / Kupák
Paksi győzelmével ezüstközelbe került a Fehérvár

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS