Elmarad szombaton a Vasas-Haladás bajnoki

2017. február. 17., 14:17   |    

Elmarad szombaton a Vasas-Haladás bajnoki

Csak öt mérkőzést rendeznek az OTP Bank Liga 20. fordulójából, a Vasas-Haladás találkozót a Szusza Ferenc Stadion játékterének használhatatlansága miatt elhalasztották. A Versenybizottság elhalasztott egy NB II-es bajnokit is a hétvégéről.

A Szusza Ferenc Stadion megkapta a szükséges szakhatósági engedélyeket (ÁNTSZ, Katasztrófavédelem, Rendőrség), majd befejeződött az MLSZ pályahitelesítési eljárása is, így péntekre elhárult minden akadály az elől, hogy NB I-es mérkőzést rendezhessenek a létesítményben. Ezzel párhuzamosan a Vasas megkapta az engedélyt, hogy a tavaszi szezonban a Szusza Ferenc Stadionban rendezze bajnoki mérkőzéseit.

Mégsem lesz hétvégén mérkőzés a stadionban, mert a pénteki pályabejárást követően a Vasas vezetői jelezték, hogy a felfagyott pálya alkalmatlan bajnoki mérkőzés megrendezésére, ezért kérelmezték a találkozó elhalasztását. Az MLSZ Versenybizottsága hozzájárult a halasztáshoz, így az eredetileg szombat 15.30-ra kiírt Vasas-Haladás bajnoki mérkőzést későbbi időpontban rendezik meg. Az új kezdési időpontot az MLSZ Versenybizottsága fogja kitűzni.

A Versenybizottság a 2017. február 19-én (vasárnap) 14.30 órára kisorsolt Balmazújváros – Békéscsaba 1912 Előre Merkantil Bank Liga NB II-es bajnoki mérkőzést is elhalasztotta a játéktér alkalmatlansága miatt. A mérkőzés új kezdési időpontját az MLSZ Versenybizottsága fogja kitűzni. A bizottság 2017. február 19-én (vasárnap) 14.00 órára kisorsolt Nyíregyháza Spartacus FC – Vác FC Merkantil Bank Liga bajnoki mérkőzés kezdési időpontját – a TV a mérkőzést közvetítésre jelölte ki – módosította. A mérkőzés új kezdési időpontja: 2017. február 19. (vasárnap) 14.30 óra.

A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
Férfi futsal Magyar Kupa – Szerdán kezdődnek a negyeddöntők
Bajnokságok / Kupák
Férfi futsal NB I – Kezdődnek a rájátszás visszavágói
Bajnokságok / Kupák
Hetvenéves Pásztor József

2024-03-20 12:23:25

Hetvenéves Pásztor József

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS