Főoldal > Futsal férfi válogatott > Futsal: szerdán Szlovéniát fogadjuk Zalaegerszegen

Futsal: szerdán Szlovéniát fogadjuk Zalaegerszegen

Az Eb-selejtező torna előtt álló futsalválogatott egy hivatalos nemzetközi mérkőzéssel és egy zárt kapus edzőmeccsel készül a héten az áprilisi, azerbajdzsáni viadalra.
Az elmúlt napokban hivatalossá vált, hogy futsalválogatottunk április 7-12. között játssza Európa-bajnoki selejtező tornáját Azerbajdzsánban, ahol a házigazdák mellett a bosnyák és az albán együttes lesz a mieink ellenfele. A négyes első helyezettje automatikus résztvevője lesz a szlovéniai Eb-nek, míg a második helyezett play off körben biztosíthatja részvételét tornán, egy másik csoportmásodik ellen.

Addig még több felkészülési mérkőzés is vár a magyar válogatottra, az első mindjárt szerdán 17.00 órától, Zalaegerszegen, a szlovénok ellen (Zalakerámia Sport- és Rendezvénycsarnok, a belépés ingyenes). Sito Rivera szövetségi kapitány nem számíthat a találkozón Dróth Zoltánra, aki ezúttal nem tudott hazautazni kazah klubcsapatától, míg Szeghy Szabolcs betegség miatt maradt ki az együttesből. A szerdai hivatalos mérkőzés másnapján, csütörtökön - zárt kapuk mögött - egymás elleni gyakorlómeccset játszik a magyar és a szlovén válogatott.

- A célunk az előző felkészülési mérkőzések során látott hibák javítása, a különböző speciális taktikai elemek gyakorlása, csiszolása, erre remek lehetőséget biztosít az e heti edzőtáborozás. Most már mindent az Eb-selejtezőre való tökéletes felkészülésnek rendelünk alá, specifikusan készülünk az áprilisi riválisokra az edzések, a videózások és a szlovénok elleni összecsapásokon során egyaránt - mondta az mlsz.hu-nak Sito Rivera.

A válogatott kerete:

Kapusok:

Tóth Gyula (ETO FC Győr)
Matkovics Gábor (ETO FC Győr)
Sásdi Bálint (Haladás)
Cseresnyés Alex (Göcsej)

Mezőnyjátékosok:

Trencsényi János (Berettyóújfalu)
Klacsák Bence (Dunaújváros)
Tatai József (Veszprém)
Komáromi Péter (Ferencváros)
Bita László (Dunakeszi)
Gál István (Berettyóújfalu)
Horváth Norbert (Dunaújváros)
Dávid Richárd (ETO FC Győr)
Rábl János (Berettyóújfalu)
Németh Péter (Dunaújváros)
Harnisch Ákos (ETO FC Győr)
Vas Ádám (ETO FC Győr)
nyomtatás
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Futsal férfi válogatott

  Az áprilisi Eb-selejtezőre készülő magyar futsalválogatott szombaton a horvátországi Porecben játszotta le első idei hivatalos mérkőzését, a Sito Rivera vezette együttes 7-6-ra győzte le a belga válogatottat.

  Futsal: 13 gólos meccset nyert a válogatott
 • Futsal férfi válogatott

  A magyar futsalválogatott hétfőn és kedden is megmérkőzött a kétszeres világbajnok, hétszeres Európa-bajnok, jelenlegi Eb-címvédő spanyolokkal Nyíregyházán. A spanyolok mindkét mérkőzést megnyerték, de a mieink számára ezúttal nem az eredmény volt a fontos.

  A legjobbaktól tanulhatott a futsalválogatott
 • Futsal férfi válogatott

  Futsal: ismét nagy falat volt az Eb-címvédő
 • Futsal férfi válogatott

  Az Európa-bajnoki selejtezőkre készülő magyar futsalválogatott kedden és szerdán 19.00 órától Zalaegerszegen méri össze erejét a horvátokkal.

  Futsal: dupla erőfelmérő előtt a válogatott
 • Futsal férfi válogatott

  Az UEFA kisorsolta a 2018-as futsal Európa-bajnokság selejtezőinek csoportbeosztását.

  Futsal: Azerbajdzsánban kell kiharcolnunk az Eb-részvételt
 • Futsal kupák

  Bombaerős sorsolást kapott a Rába ETO Győr a futsal Bajnokok Ligája elitkörében.

  Futsal BL: Portugáliában küzdhet az ETO
 • Futsal kupák

  Meggyőző játékkal 7–1-es győzelmet ért el az U21-es magyar futsalválogatott Románia ellen a két mérkőzésből álló párharc első mérkőzésén.

  Futsal U21: Kiütéses győzelem Románia ellen
 • Egyéb

  A továbbjutását már a második fordulóban bebiztosító Rába ETO Győr a harmadik fordulóban a hazaiak csapatát is legyőzte szombaton Lvivben, a futsal Bajnokok Ligája csoportkörében, így százszázalékos teljesítménnyel lépett tovább az úgynevezett elitkörbe.

  Futsal BL: Elsőként jutott tovább az ETO
 • Futsal férfi válogatott

  Az U21-es válogatott nyerni tudott Homonnán, a Visegrádi Négyek Torna szombati játéknapján, a felnőttek azonban alulmaradtak a szlovákokkal szemben.

  Futsal: egy győzelem, egy vereség Szlovákiában
 • Futsal férfi válogatott

  A magyar futsalválogatott a lengyelek ellen kezdte meg szereplését a Visegrádi Négyek Tornán, a szlovákiai Homonnán.

  Futsal: győzelemmel kezdtünk a visegrádiak tornáján