Közel félmillió néztek hazai fociközvetítést hétvégén

2017. február. 21., 16:28   |    

Közel félmillió néztek hazai fociközvetítést hétvégén

Összesen közel 500 ezren követték figyelemmel a hétvégén a magyar futball tévéközvetítéseit, és az internetes élő tartalmakat.

Az OTP Bank Liga 20. fordulójából két mérkőzést, a Videoton FC-Újpest FC találkozót, valamint a DVSC-Ferencváros összecsapást közvetítette élőben az M4 Sport. A Vidi és az Újpest felcsúti meccsét (5-1) 177 ezer televíziónéző nézte tartósan élőben (AMR), míg a DVSC-FTC találkozót (0-0) ennél is többen, 218 ezren követték tartósan a televízió képernyőin keresztül.

Előbbi mérkőzést további 17 ezren, utóbbit 15 ezren követték figyelemmel interneten az m4sport.hu-n és a mediaklikk.hu-n. A felvételről sugárzott Mezőkövesd-DVTK találkozót 17 ezren nézték az M4 csatornán, valamint élőben 6500-an az internetes felületeken. Az MTK-Honvéd és a Gyirmót-Paks bajnokikat együtt 3600-an követték figyelemmel az interneten.

A vasárnapi Nyíregyháza-Vác NB II-es bajnokit élőben, az M4 Sport csatornán 37 ezren, míg 4 ezren az interneten látták.

Ha összeadjuk azok számát, akik hosszabb ideig követték a közvetítéseket (AMR adat), illetve az internetes nézőket, akkor kiderül, hogy összesen mennyien nézték a magyar futball eseményeit a hétvégén: ezúttal – nem számítva a Játékoskijáró és a Góóól című műsorokat – az összesített szám 495 ezer.

A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
Férfi futsal NB I: Folytatódott a Kecskemét sikersorozata
Bajnokságok / Kupák
Pontot rabolt az éllovastól a Szeged, nyert a Vasas és az ETO
Bajnokságok / Kupák
Nyert a DVSC és az MTK, döntetlen az Üllői úton

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS