Portugália-Magyarország: hétfőig lehet jegyeket vásárolni

2017. február. 23., 11:46   |    

Portugália-Magyarország: hétfőig lehet jegyeket vásárolni

A magyar szurkolók február 27-én éjfélig vásárolhatják meg meccsjegyre beváltható vouchereiket a március 25-i Portugália-Magyarország vb-selejtezőre.

Az MLSZ a maximálisan igényelhető belépőt kérte a portugál szövetségtől a találkozóra, és 2600 jegyet már meg is vásároltak a szurkolók. Az eddig eladott jegyek száma alapján megállapítható, hogy a válogatott Lisszabonban is hatalmas segítséget kap majd szurkolóitól, de pár száz darab belépő még megváltható a magyar szektorba. Aki szeretne elutazni a találkozóra, de még nincs jegye, február 27-én éjfélig vásárolhatja meg meccsjegyre váltható voucherét a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, valamint országszerte a Ticket Express partnerirodáiban (irodakereső), egységesen 5000 forintért.

A vásárláshoz nem szükséges szurkolói kártya, de a portugál jogszabályoknak, és az ottani, szigorú jegyértékesítési szabályoknak megfelelően egy személyazonosító okmány számát minden esetben meg kell adni. A megadott személyazonosító okmány száma a jegybirtokos nevével együtt rákerül a meccsjegyre, és a stadionban ellenőrizhetik az adatok egyezőségét, ezért javasolt az utazáshoz használt útlevél/személyi igazolvány számát megadni. Fontos tudnivaló, hogy a megvásárolt jegyek nem átruházhatóak, cserére, névátírásra nem lesz lehetőség a vásárlás után. A magyar szurkolók kizárólag az MLSZ-en keresztül vásárolhatnak belépőket a mérkőzésre, a más úton beszerzett, más nevére kiállított, illetve a hazai szektorokba szóló jegyeket a rendezők érvénytelennek tekinthetik, és megtagadhatják a velük való belépést.

Annak érdekében, hogy az eddig megvásárolt voucherek kiváltása a lehető leggördülékenyebb módon történjen, és minden szurkoló érvényes belépővel érkezhessen meg Lisszabonba, február 15-től átvehetők a hivatalos mérkőzésjegyek a voucherek bemutatásával, sok szurkoló már élt is ezzel a lehetőséggel. Egyelőre azok a szurkolók juthatnak a meccsjegyükhöz, akik február 1-ig megvásárolták voucherüket, ők a Ticket Express Syma-csarnokban található jegyirodájában (Budapest, 1146, Dózsa György út 1, nyitva tartás: hétköznap 9-17 óráig) válthatják át jegyüket, személyesen, személyazonosságuk igazolásával (meghatalmazás ellenében sem adható át a belépőjegy!). Az adatok eltérése esetén a vouchereket nem lehet belépőjegyre váltani.

A február 2-től február 27-ig megvásárolt voucherek jegyre váltására előreláthatóan március 10-től március 23-ig nyílik lehetőség, ugyancsak a Ticket Express Syma-csarnokban található irodájában.

Akik nem tudják az utalványt kicserélni az utazás előtt, a mérkőzés napján a lisszaboni Hotel Corinthia (Av. Columbano Bordalo Pinheiro 105, 1099-031 ) lobbijában felállított jegycsere ponton tudják a névre szóló belépőt átvenni, 14 és 20 óra között. Lisszabonban már csak a voucherek átváltására lesz lehetőség, jegyvásárlásra nem! A Hotel Corinthia mintegy 3 kilométerre (25 perc sétára) található a meccs helyszínétől, az Estádio da Luztól. A mérkőzésre a szokásosnál is nagyobb számban vásároltak magyar szurkolók belépőket, így a szurkolóknak lehetőség szerint érdemes még Magyarországon becserélni az utalványaikat. A lisszaboni átvétel esetében javasolt minél korábban megérkezni a Hotel Corinthiába, az esetleges várakozás elkerülése érdekében.

A hírkategória további hírei

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS