U15: ismét a csehek örülhettek győzelemnek

2017. március. 02., 13:52   |    

U15: ismét a csehek örülhettek győzelemnek

U15-ös válogatottunk a keddi 7-6-os vereség után csütörtökön 3-1-re kapott ki felkészülési mérkőzésen a csehektől Telkiben.

Kedden gólzáporos meccset hozott a két csapat találkozója, ezúttal fegyelmezettebbek, koncentráltabbak voltak a játékosok mindkét oldalon, ezért kevesebb volt a helyzet a kapuk előtt. Annyiban nem változott azonban a forgatókönyv, hogy a csehek szereztek vezetést (ismét egy magyar védelmi hiba előzte meg a gólt), nekünk pedig futnunk kellett az eredmény után. Bár Zuigéber Ákos a 23. percben egy szép akció végén egyenlített, és a folytatásban is aktívabbak voltunk támadásban, a csehek egy gyors támadás végén, még a szünet előtt visszavették az előnyt, és 2-1-es vezetésüknél ért véget a játékrész.

u15_3|

A második félidő egyenlő erők csatáját hozta, de míg a magyar lehetőségek kimaradtak, a hajrában, egy pontrúgást követően a vendégek megszerezték harmadik góljukat is, és végül 3-1-re megnyerték a találkozót.

- Védekezésben sokat javultunk a keddi mérkőzést követően, de a bosszantó egyéni hibákat most sem sikerült kiküszöbölni, így annak ellenére is vereséggel zártunk, hogy a csehek kidolgozott akcióból nem tudtak gólt szerezni. Két nagy iramú mérkőzésen vagyunk túl, egy jó erőkből álló rivális ellen, amely elsősorban azért tudott fölénk kerekedni, mert fizikálisan jelenleg előrébb járnak a játékosai - nyilatkozta a találkozó után Preisinger Sándor.

Magyarország-Csehország 1-3 (1-2)
Magyarország: Németh Márk (Vaits Marcell, 41.) - Szabados Attila (Wágenhoffer Márton, 41.), Török Kevin, Balogh Botond, Hosszú Zétény - Kosznovszky Márk (Kata Mihály, 41.), Németh András (Ominger Gergő, 56.) - Komáromi György, Vitális Milán (Major Sánuel, 41.), Csányi Ádám (Szalka Máté, 56.) - Zuigéber Ákos

A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
Férfi futsal NB I: Folytatódott a Kecskemét sikersorozata
Bajnokságok / Kupák
Pontot rabolt az éllovastól a Szeged, nyert a Vasas és az ETO
Bajnokságok / Kupák
Nyert a DVSC és az MTK, döntetlen az Üllői úton

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS