Főoldal > Női A válogatott > Óriási segítség volt a csapatépítésben a Ciprus Kupa

Óriási segítség volt a csapatépítésben a Ciprus Kupa

Markó Edina, a női A-válogatott szövetségi kapitánya és Németh Loretta, a csapat támadója a Ciprus Kupa végén beszélt az MLSZ TV kamerái előtt a torna tapasztalatairól.
A magyar válogatott egy győzelemmel, egy döntetlennel és két vereséggel zárta a Ciprus Kupát, és a 10. helyen végzett a viadalon. Az új-zélandiak elleni helyosztót követően Markó Edina az MLSZ TV-nek elmondta: jól látható a fejlődés a női válogatottnál, de annak még nem jött el az ideje, hogy az új-zélandihoz hasonló, a nemzetközi szinten igazán erős csapatokkal is felvegyük a versenyt.

- A női labdarúgásban egyre minőségibb munka zajlik, egyre jobbak a körülmények, a játékosoknak egyre inkább csak a futballra kell koncentrálniuk. Egy jól látható fejlődési folyamat zajlik, de messze vagyunk még attól, hogy a játékosok egyik napról a másikra profivá váljanak, mindent félretéve, heti nyolc-kilenc edzéssel készüljenek, és felvegyék a versenyt a nemzetközi élcsapatokkal - fogalmazott a válogatott szakvezetője.

nyomtatás
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Női A válogatott

  A női A-válogatott Cipruson, a B-válogatott a horvátországi Isztria Kupán szerepel a következő napokban.

  Női válogatottak: nemzetközi torna Cipruson és Horvátországban
 • Női A válogatott

  Győztes meccsel zárta az évet női A-válogatottunk. A szerbek 4-3-as legyőzése után Markó Edina szövetségi kapitány nyilatkozott az MLSZ TV-nek a találkozóról, a csapat idei teljesítményéről, a távolabbi kilátásokról és a korosztályos válogatottak őszi sikereiről.

  Nagyobb célok felé tekint a női válogatott
 • Női A válogatott

  A vendégek háromszor is vezetést szereztek Telkiben a Magyarország-Szerbia női A-válogatott felkészülési mérkőzésen, de végül a magyar válogatott örülhetett győzelemnek idei utolsó összecsapásán.

  Hétgólos meccset nyert évzáróján a női A-válogatott
 • Női A válogatott

  Női A-válogatottunk szerdán 14.00 órától a szerbek elleni felkészülési mérkőzéssel zárja az évet Telkiben.

  Keménynek ígérkező évzáró előtt a női A-válogatott
 • Női A válogatott

  Kedden 16.00 órától a világ jelenlegi legjobb csapata, a friss olimpiai bajnok német csapat lesz a magyar válogatott ellenfele Gyirmóton, Európa-bajnoki selejtezőn.

  Jó hangulatban készül az olimpiai bajnok ellen a női válogatott
 • Női A válogatott

  A friss olimpiai bajnok német válogatott lesz a Markó Edina vezette együttes ellenfele szeptember 20-án, Gyirmóton, a mieink utolsó Eb-selejtezőjén.

  Női A-válogatott: méltó ellenfelei lennénk a németeknek
 • Női A válogatott

  Női A-válogatottunk 0-0-ás döntetlent játszott a szerbekkel a Balaton Kupa bronzmérkőzésén, majd tizenegyesekkel alulmaradt ellenfelével szemben.

  Negyedik helyen zártunk a Balaton Kupán
 • Női A válogatott

  Női A-válogatottunk 4-1-es vereséget szenvedett a fehéroroszoktól a Balaton Kupa első játéknapján. Szombaton a szerbekkel játszunk a harmadik helyért.

  Balaton Kupa: nem fért bele az egy félidőnyi gyengébb játék
 • Női A válogatott

  Női válogatottunk a Női Labdarúgás Napján rendezett felkészülési mérkőzésen 0-0-ás döntetlent játszott Bosznia Hercegovina ellen,Telkiben.

  Női Labdarúgás Napja: nem tudtuk feltörni a bosnyák védelmet
 • Női A válogatott

  A Markó Edina vezette női válogatott kedden 14.30-tól a gyirmóti Alcufer-stadionban fogadja az albánokat felkészülési mérkőzésen.

  Kedden Albániát fogadja a női A-válogatott