Az örök városban vezet EL-rangadót Kassai Viktor

2017. március. 16., 13:50   |    

Az örök városban vezet EL-rangadót Kassai Viktor

A továbbjutás szempontjából nyílt AS Roma–Olympique Lyon mérkőzést magyar játékvezetői hatos közreműködésével rendezik meg.

Meglehetősen fordulatos mérkőzést vívott egymással az olasz és a francia együttes az Európa Liga nyolcaddöntőjének első felvonásán. A Lyon hazai környezetben Mouctar Diakhaby góljával szerzett vezetést, melyre az egyiptomi Mohamed Salah és az argentin Federico Fazio válaszolt a rómaiak részéről. A félidőben még a vendégek vezettek, de térfélcserét követően fordult a kocka. Előbb Corentin Torisso egalizált, majd Nabil Fekir révén már a franciáknál volt az előny, amit a rendes játékidő hosszabbításában Alexandre Lacazatte kétgólosra növelt, így a Lyon 4–2-re nyerte meg a párharcot.

A római visszavágó Kassai Viktor sípjelére kezdődik. Olasz és francia csapatnak egyaránt vezetett tavaly európai kupamérkőzést (Paris Saint Germain–Arsenal, A. Bilbao–Sassuolo). A magyar topjátékvezetőnek a Stadio Olimpicóban szokás szerint Ring György és Tóth Vencel asszisztensként segítik a munkáját. Alapvonali játékvezetőként is a klasszikus stábtagokra számíthat Bognár Tamás és Farkas Ádám személyében. Tartalékjátékvezetőként Berettyán Péter működik majd a mérkőzésen.

A rangos találkozó március 16-án 21.05 órakor kezdődik az örök városban.

A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
Férfi futsal Magyar Kupa – Szerdán kezdődnek a negyeddöntők
Bajnokságok / Kupák
Férfi futsal NB I – Kezdődnek a rájátszás visszavágói
Bajnokságok / Kupák
Hetvenéves Pásztor József

2024-03-20 12:23:25

Hetvenéves Pásztor József

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS