Válogatottak Klubja: Szélesi és jó kedv

2017. március. 21., 15:14   |    

Válogatottak Klubja: Szélesi és jó kedv

Hétfőn délután a Hotel Gellért különtermében 10. alkalommal találkoztak a Válogatottak Klubjának tagjai.

Az egykori válogatott játékosok baráti összejövetelén ezúttal Szélesi Zoltán, a szereplését hazai környezetben ma megkezdő U17-es korosztály szövetségi edzője adott tájékoztatást arról, miként készült fel az általa irányított csapat az elitkör küzdelmeire.
A „szemtelenül fiatal tréner” elmondta, hogy csapatának rendkívül nehéz dolga lesz Izrael, Oroszország és Norvégia ellenében egyaránt, de célként egyértelműen a továbbjutást jelentő első két hely valamelyikének megszerzését jelölte meg. Ezután az MLSZ nevében Csiki Károly adott át ajándékokat a „kerek” születésnapjukat a közelmúltban ünneplő egykori kiválóságoknak, így a 70 éves ferencvárosi legendának, Szőke Istvánnak, a 70. életévét betöltő, a Váccal és a Ferencvárossal egyaránt bajnoki címet elérő korábbi szövetségi kapitánynak, Csank Jánosnak, és a nem régiben születésének 60. évfordulóját ünneplő, a 80-asak évek Honvédjának és a Mezey György irányította válogatott csapatkapitányának, Nagy Antalnak.

A három ünnepelt rövid köszönőbeszédének közös vonása a futballközösséghez való szoros érzelmeinek kifejezése, a közösséghez való tartozásának említése mellett az a kívánság, mely az utódoknak az általuk elért sikerek elérését, túlszárnyalását óhajtja. A program „hivatalos” részének lezárulta után, a szokásokhoz híven, még hosszan beszélgettek, sztoriztak jókedvűen az egykori barátok és ellenfelek. A Válogatottak Klubjának következő összejövetele júniusban várható.

A hírkategória további hírei

FŐSZPONZORAINK

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS