U19: Felkészült a skótokból a válogatott

2017. március. 26., 22:23   |    

U19: Felkészült a skótokból a válogatott

Hétfőn 19.00 órakor a csehországi Zlinben lép pályára az U19-es férfi válogatott a csehországi Eb-selejtező elitkör utolsó fordulójában, az ellenfél Skócia együttese lesz. Az Európa-bajnoki részvételhez nem elég nyerni, az osztrákok sikerére is szükség van a csehek ellen.

A magyar válogatott a csehektől elszenvedett 2-1-es vereség után 3-1-re nyerni tudott Ausztria ellen, így az utolsó játéknap előtt versenyben maradt az Eb-részvételt érő első hely megszerzéséért. Hétfőn Zlinben lép pályára a csapat, az ellenfél az a skót válogatott lesz, amely eddig pontot és gólt sem szerzett a tornán, ám mindkét eddigi ellenfelét nagy csatára késztette.

Az osztrákok 3-0-ra verték a skótokat, de két gólt is büntetőből szereztek ellenük, míg a csehek csak 1-0-ra tudtak nyerni, a győztes gólt pedig csak egy olyan tizenegyesből tudták megszerezni, amelyet nem minden játékvezető fújt volna be.

A magyar válogatott alaposan felkészült utolsó ellenfeléből, a játékosok a csehek elleni meccset előbb önállóan elemezték ki, majd a szakmai stáb is felkészítette őket az hétfői riválisból, valamint a kidolgozott taktikából. A hiányzók számát illetően mi jobban állunk, mint riválisunk, míg nálunk az eltiltott Szalai Andrást kell nélkülöznie a csapatnak, addig a skótoknál hárman is kihagyják eltiltás miatt a találkozót.

A hétfői meccset megelőző utolsó edzést követően Szabó Bence és Hinora Kristóf nyilatkozott az MLSZ TV-nek, és abban mindketten egyetértettek: bár a továbbjutás nem a kezünkben van, egyelőre egyedül a skótok elleni összecsapásra szabad koncentrálni, a párhuzamosan futó mérkőzés eredményével ráérünk a lefújást követően foglalkozni.


A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
Férfi futsal NB I: Folytatódott a Kecskemét sikersorozata
Bajnokságok / Kupák
Pontot rabolt az éllovastól a Szeged, nyert a Vasas és az ETO
Bajnokságok / Kupák
Nyert a DVSC és az MTK, döntetlen az Üllői úton

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS