RangAdó Díjátadó Gála: Már lehet szavazni az év magyar góljára

2017. május. 22., 11:58   |    

RangAdó Díjátadó Gála: Már lehet szavazni az év magyar góljára

2017-ben is sor kerül a RangAdó Díjátadó Gálára, melyen a Magyar Labdarúgó Szövetség díjazza a női- és férfi labdarúgó-bajnokság legkiemelkedőbb teljesítményeit.

A kategóriák győzteseiről a klubok szavazatai döntenek, a szokásoknak megfelelően a csapatkapitány és a vezetőedző mellett a legfiatalabb és a legidősebb játékosok voksolhattak kategóriánként a legjobbakra. Egy közönségdíjat is átadnak a gálán: az év legszebb NB I-es gólja kategóriában a szurkolók szavazatai döntenek.

Hétfőtől péntekig a szurkolók egy TOP10-es listából választhatják ki a számukra legkülönlegesebb találatot, az ezt követően kialakuló TOP3-as listából pedig a gála napján 19:00 és 20:30 között szavazhatnak ismét kedvencükre. Mindkét szavazásra közös nyereményjátékot hirdet az MLSZ és az M4 Sport.

A SZURKOLÓK EZEN A LINKEN SZAVAZHATNAK A LEGSZEBB GÓLOKRÓL!

A hétfőtől péntekig szavazók között a sorsoláson szerencsés nyertes adhatja át a legszebb gólt szerező labdarúgónak az elismerést a RangAdó Díjátadón, a vasárnapi szavazók között pedig páros belépőjegyeket sorsolunk ki a Magyarország–Oroszország felkészülési mérkőzésre.

A RangAdó Díjátadó Gálát vasárnap 21 órától az M4 Sport élőben közvetíti.

A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
Férfi futsal Magyar Kupa – Szerdán kezdődnek a negyeddöntők
Bajnokságok / Kupák
Férfi futsal NB I – Kezdődnek a rájátszás visszavágói
Bajnokságok / Kupák
Hetvenéves Pásztor József

2024-03-20 12:23:25

Hetvenéves Pásztor József

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS