Rangadókkal zárul a bajnokság, két mérkőzésre máris elfogytak a jegyek

2017. május. 24., 11:19   |    

Rangadókkal zárul a bajnokság, két mérkőzésre máris elfogytak a jegyek

Szombaton az utolsó, 33. fordulót rendezik az OTP Bank Ligában. A Honvéd és a Videoton FC összecsapásán a bajnoki cím dől el, a DVTK-DVSC meccs eredményén a kiesés múlhat. E két mérkőzésre már elkelt az összes jegy. Mind a hat találkozó 19.00 órakor kezdődik.

FERENCVÁROSI TC - ÚJPEST FC

A mérkőzésre szóló hazai jegyek megvásárolhatók interneten a https://ticket.groupamaarena.com oldalon, személyesen pedig a Groupama Aréna Jegypénztárában (K-P.: 10.00-18.00, Szo.: 9.00-tól a meccs kezdetéig). Hazai jegyárak: 2800-7400 forint (diák/nyugdíjas: 2300-6000 forint). Az újpesti szurkolók a meccsjegy.mlsz.hu oldalon válthatnak jegyet szurkolói kártyával, míg kártya nélkül, személyesen a Mildenberger utcai jegypénztárakban szerdán, csütörtökön és pénteken 17.00-20.00 óráig. Vendégjegyek vásárolhatóak a Viszlay Sportban (Budapest, Árpád út 64., hétközben 10-17 óra között, szombaton 10-12 óráig). A vendégjegyek ára 2800 forint. A 6 év alatti gyermekek számára a belépés ingyenes.

VASAS FC - MEZŐKÖVESD ZSÓRY FC

A mérkőzésre szóló jegyek - szurkolói kártyával - megvásárolhatóak interneten a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, valamint országszerte a Ticket Express partnerirodáiban. Személyes jegyelővételre lehetőség van a Hajdú-Forgách utca sarkán található pénztárkonténerben vagy a Vasas FC földszintes irodaépületében hétköznapokon 9:00-12:00 és 14:00-19:00 óra között, míg szombaton 10:00-19:00 óra között. Pénztárnyitás a Szusza stadionnál 2 órával mérkőzés kezdete előtt, vagyis 17:00 órakor lesz, a kapunyitás pedig 17:45-kor. A mérkőzést 50 százalékos kedvezménnyel tekinthetik meg a szurkolók, a hazai belépők 600 forintba, a vendégjegyek 500 forintba kerülnek.

PAKSI FC - MTK BUDAPEST

A mérkőzésre szóló jegyek - szurkolói kártyával - megvásárolhatóak interneten a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, valamint országszerte a Ticket Express partnerirodáiban. Jegyárak: 1400-2000 forint (elővételben 1200-1800 forint, diák, női, nyugdíjas: 800 forint). A gyermeknap alkalmából a 18 éven aluliak számára ingyenes a belépés a mérkőzésre.

DVTK - DVSC

A mérkőzést a Mezőkövesdi Városi Stadionban rendezik. A hazai és a vendég belépőjegyek is elfogytak már a hét elején.

BUDAPEST HONVÉD - VIDEOTON FC

A mérkőzésre minden jegy elkelt, így a hátralévő napokon és a meccs napján már nem nyitnak ki a Bozsik Stadion pénztárai.

A hazai klub arra kér mindenkit, hogy tömegközlekedéssel közelítse meg a Bozsik Stadion területét, mivel a nagy érdeklődés, útfelújítási munkálatok és építkezések következtében nem lesz parkolóhely a környéken. A Budapest Honvéd FC megállapodott a BKV-val, amely külön járatokat indít a Shopmarktól (korábbi nevén Europark), a Bozsik Stadionhoz. A buszok a 42-es villamospótló megállójából indulnak 16:00-tól. Ezzel párhuzamosan a menetrendszerű járatok is indulnak. A Bozsik Stadion ezen felül vonattal is megközelíthető a Nyugati pályaudvarból az S21-es jelzésű lajosmizsei személyvonattal, amely minden óra 18 perckor indul és 20 perc alatt ér a stadion melletti, Kispest nevű vasútállomásra. A mérkőzés után 21:00-tól indulnak visszafelé a különjáratok a Shopmark (Europark) irányába. A buszok a 42-es villamospótló buszok megállójából indulnak. Szintén indulnak vonatok is a Nyugati pályaudvar irányába, 21:20-kor és 22:20-kor, Kispest vasútállomásról. A szervezők arra kérik a szurkolókat, hogy legkésőbb 17:00-ra már érkezzenek meg a Bozsik Stadionba, mert a nagy létszám miatt a szokásosnál több időt vesz igénybe a beléptetés.

A hazai klub családi napot szervez szombat délután, amely csak a Budapest Honvéd FC – Videoton FC mérkőzésre érvényes jeggyel, vagy érvényes szezonbérlettel látogatható a családi nap. A családi szektorban helyet kapó programok 13:00-16:15-ig látogathatók. 16:15-kor a családi szektort el kell mindenkinek hagynia. 17:00-kor kezdődik meg a hivatalos beléptetés a mérkőzésre. Ekkor tovább folytatódnak a családi szektor programjai, de már csak az ebbe a szektorba érvényes belépővel rendelkező szurkolóink látogathatják.

Szigorúan tilos felmenni a pályára a mérkőzés előtt, alatt és azután is! Aki ezt a szabályt megszegi azzal szemben intézkedni fognak a helyszínen lévő biztonsági szolgálat, illetve a hatóság emberei. A díjátadó ceremónia után a Honvéd a műfüves pályán tartja meg a közös ünneplést a csapattal. Aki szeretne közösen ünnepelni a hazai játékosokkal, a díjátadás után fáradjon az I-es kapu mellett található műfüves pályára.

SWIETELSKY HALADÁS - GYIRMÓT FC GYŐR

A mérkőzésre szóló jegyek - szurkolói kártyával - megvásárolhatóak interneten a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, valamint országszerte a Ticket Express partnerirodáiban. Jegyek személyesen megvásárolhatóak a Haladás Ajándékboltban (Szombathely, Kossuth Lajos utca 20., szerda-péntek: 10-16 óráig, szombat: 9.30-11.30 óráig), a szombathelyi vasútállomáson (szerda-szombat: 8-17 óráig), illetve a soproni vasútállomáson (szerda, csütörtök: 7-19, pénteken 7-17.30, szombaton 8-16 óráig). A mérkőzésre szurkolói vonat indul Szombathelyről 17.11-kor. A találkozót a 18 éven aluliak - valamilyen személyi okmányuk felmutatásával - ingyen tekinthetik meg. Jegyárak: 1500-2500 forint.

A hírkategória további hírei

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS