Kádár és Gyurcsó is megérkezett Telkibe

2017. június. 01., 08:57   |    

Kádár és Gyurcsó is megérkezett Telkibe

A szerdai napon csatlakozott az Oroszország és Andorra ellen készülő magyar válogatott keretéhez Kádár Tamás és Gyurcsó Ádám is – a játékosok mellett további vendégek is érkeztek Telkibe.

A Dinamo Kijev és a Pogon Szczesin játékosai már edzettek is a megérkezésük napján. Kádár egyelőre különmunkát végzett, míg Gyurcsó a keret többi tagjával együtt edzett, akiknek majdnem 100 perces tréninget vezényelt Bernd Storck.

Délután a játékosok egy része vendégeket fogadott az edzőközpontban. Az izomsorvadásban és izombetegségekben szenvedő gyerekek gyógyulását segítő "Gyógyítjuk a Gyermekeket" alapítvány munkatársait fogadták, akik a 9 éves Csikai Zsomborral és testvéreivel érkeztek meg Telkibe.

A kisfiú óriási szurkolója a magyar válogatottnak, és minden vágya az volt, hogy találkozhasson kedvencével, Dzsudzsák Balázzsal és a csapat többi játékosával. A csapatkapitányon kívül Szalai Ádám, Nagy Ádám és Gulácsi Péter is köszöntötte a kis szurkolót, kapusunk pedig még egy dedikált kesztyűvel is meglepte Zsombort, akinek az Eb-ről szóló könyvébe is rengeteg aláírás került a játékosoknak köszönhetően.

A nap zárásaként a csapat Bernd Storck szövetségi kapitánnyal, és a stábtagokkal együtt a helyszínen tekintette meg a Magyar Kupa döntőjét. A döntőn érdekelt, a válogatottba a Vasasból és Ferencvárosból meghívott labdarúgók csütörtök délelőtt csatlakoznak a kerethez.


A hírkategória további hírei

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS