Grassroots: nyári táborban a szociális program résztvevői

2017. június. 22., 14:19   |    

Grassroots: nyári táborban a szociális program résztvevői

A nyár a táborozások időszaka, az MLSZ Grassroots Osztálya idén is megszervezi hagyományos, tiszaújvárosi táborát a fogyatékos és hátrányos helyzetű fiatalok számára.

A szociális program résztvevői számára immár hetedik éve a nyár egyik fénypontját jelenti a június 26-án kezdődő tiszaújvárosi labdarúgótábor, ahol a mindennapos foci mellett különféle más programokat is szerveznek számukra a szövetség munkatársai. Az idei tábor különlegessége, hogy az értelmi fogyatékos, értelmileg akadályozott és a gyermekotthonban élők csapatai mellett első alkalommal hallássérült fiatalok is ott lesznek a tiszaújvárosi Sport Parkban, összesen 22 csapat, 230 gyerekének biztosít felhőtlen szórakozást a szövetség.

- A gyerekek mindig nagyon várják ezt az időszakot, hiszen kiváló körülmények között futballozhatnak ebben az egy hétben. Az önfeledt focizás mellett lehetőségük lesz egy napot eltölteni a tiszaújvárosi élményfürdőben, valamint további meglepetésekkel is készülünk, hogy minden résztvevő feledhetetlen élményekkel térhessen haza az egyhetes program végén – mondta Petrika Ibolya táborvezető, a szociális program vezetője.

Az MLSZ Grassroots Osztálya minden idény végén három nagy eseménnyel (az Esély Fesztivál mellett, a szociális program nyári táborozásával és a Gyermekotthonok Grassroots Európa Kupájának döntőjével) koronázza meg éves programját. Június első felében az Esély Fesztivállal indult a rendezvénysorozat, ahol a szociális program mind a hat célcsoportja (értelmileg akadályozottak, értelmi fogyatékossággal élők, állami gondoskodásban élők, hajléktalanok, látássérültek, hallássérültek) egy helyszínen mutatkozott be.


A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
Férfi futsal Magyar Kupa – Szerdán kezdődnek a negyeddöntők
Bajnokságok / Kupák
Férfi futsal NB I – Kezdődnek a rájátszás visszavágói
Bajnokságok / Kupák
Hetvenéves Pásztor József

2024-03-20 12:23:25

Hetvenéves Pásztor József

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS