Látogatás Tóth II Józsefnél

2017. június. 22., 10:54   |    

Látogatás Tóth II Józsefnél

A Magyar Labdarúgó Szövetség képviseletében Gellei Imre, Raduly József és Ács Istvánné látogatták meg a kórházban ápolt Tóth II Józsefet, az Aranycsapat bő keretének tagját.

Tóth II József az ötvenes évek Aranycsapatának tagjaként 1954-ben részese volt az angolok 7:1-es legyőzésének (gólt is szerzett a találkozón), majd néhány hónappal később szerepelt a világbajnokságon döntőbe jutott magyar együttesben is, ő az egyetlen ma is élő tagja a mieink svájci vb-keretének.

Szerdán Gellei Imre volt szövetségi kapitány, Raduly József, a 90. életévét nemrégiben betöltő egykori válogatott játékos és az MLSZ titkárságát vezető Ács Istvánné látogatta meg a kórházban Tóth II Józsefet. A korábbi kiváló futballista nagy örömmel fogadta a váratlan vendégeket, és meghatottan vette át a szövetség ajándékait, majd hosszúra nyúlt anekdotázás vette kezdetét - a legendás futballista, látogatóival közösen, jó kedvűen elevenítette fel régi nagy meccsek élményeit, és az évtizedekkel ezelőtti emlékezetes sztorikat.

A hírkategória további hírei

Szövetség
Ülésezett az Elsőfokú Licencadó Bizottság
Szövetség
Elhunyt Tatár György

2024-04-20 11:45:00

Elhunyt Tatár György

Szövetség
Elbúcsúztatták Juhász Pétert

2024-04-15 18:12:54

Elbúcsúztatták Juhász Pétert

FŐSZPONZORAINK

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS