Bognár Tamásék Kleinheislerék Nagy Dominikék elleni BL-selejtezőjén

2017. július. 25., 15:31   |    

Bognár Tamásék Kleinheislerék Nagy Dominikék elleni BL-selejtezőjén

Magyar játékvezetői négyes a varsói Legia kazahsztáni Bajnokok Ligája-selejtezőjén.

A kazah főváros topcsapatához igazolt a Werder Bremenből az előző szezont a Ferencvárosban töltő, a norvég-magyar Eb-pótselejtezőn emlékezeteset alkotó Kleinheisler László. A 23 éves válogatott középpályás szombaton részese volt a Tobol 2–0-s legyőzésének, így hét pont előnnyel vezetik a Premier Liga tabelláját az Elek Ákost foglalkoztató Kajrat Almati előtt. Legközelebb Bajnokok Ligája-selejtezőn vesz részt: a nyolc éve átadott, impozáns, 30 ezres kapacitású Astana Arénában látja vendégül a varsói Legia együttesét.

Az FC Astana a BL-kvalifikáció előző körében 2–1-es összesítéssel búcsúztatta a lett Spartaks Jurmala együttesét. A lengyel topcsapat a finn Mariehamn otthonában 3-0-ra, a visszavágón pedig 6–0-ra diadalmaskodott. A Nagy Dominikkal a soraiban felálló Legiát erősítette nemrég a gólkirály Nikolics Nemanja is.

Az FC Astana-Legia Warszawa párharc július 26-án, szerdán helyi idő szerint 20 órakor kezdődik a rutinos Bognár Tamás sípjelére. A FIFA-játékvezető asszisztensei a szintén nemzetközi kerettag, nemrég a grúziai U 19-es Európa-bajnokság elődöntőjében közreműködő Buzás Balázs és a feltörekvő Georgiou Theodoros lesznek, míg a tartalék-játékvezetői teendők Pintér Csabára hárulnak.

A hírkategória további hírei

MLSZ Webshop MLSZ Webshop MLSZ Webshop

FŐSZPONZORAINK

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS