Zárt kapus az Újpest FC két soron következő hazai mérkőzése

2017. augusztus. 17., 11:40   |    

Zárt kapus az Újpest FC két soron következő hazai mérkőzése

Az MLSZ Fegyelmi Bizottsága (FEB) augusztus 15-i ülésén az Újpest 1885 FC Kft. fegyelmi ügyében - a Honvéd elleni bajnoki mérkőzésen történt szurkolói fegyelmi vétségek miatt - elrendelte a nézők nélküli, zárt sportrendezvényben történő mérkőzésrendezést 1 soron következő hazai NB I-es bajnoki mérkőzésre.

Az Újpest FC arról tájékoztatta a Fegyelmi Bizottságot, hogy a határozatot elfogadja, az abban biztosított fellebbezési jogáról lemond. Ez alapján a FEB határozata jogerőre emelkedett, végrehajthatóvá vált.

A fenti határozattal elbírált fegyelmi vétségeket az Újpest 1885 FC Kft. a 2017. július 18-án, a Paks elleni bajnokit követően meghozott felfüggesztett zárt kapus büntetés hatálya alatt követte el. Az a határozat most szintén jogerőre emelkedett, ezért a soron következő hazai bajnoki mérkőzésen az abban kiszabott büntetést kell végrehajtani. Az ezt követő hazai bajnoki mérkőzésen kell végrehajtani az augusztus 15-én meghozott jogerős fegyelmi határozatban kiszabott, zárt kapus mérkőzésre vonatkozó szankciót.

Ez gyakorlatban azt jelenti, hogy az Újpest FC-nek az augusztus 19-i, DVTK elleni, majd a szeptember 9-i, Puskás Akadémia elleni bajnoki mérkőzését is nézők nélkül, zárt létesítményben kell megrendeznie.

A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
Szombati csúcsrangadó a Merkantil Bank Ligában
Bajnokságok / Kupák
Eldőlhet a kiesés a Simple Női Ligában
Bajnokságok / Kupák
Az Újpest ellen a leggólerősebb a Kisvárda, gödörben a Paks

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS