U18: Győzelemel zártuk a Jezek-tornát
U18 férfi   |   Archívum   |   2017. augusztus. 26., 17:01
U18: Győzelemel zártuk a Jezek-tornát

A magyar U18-as válogatott 4-0-ra legyőzte a szlovákokat a csehországi Jezek-torna utolsó játéknapján.

A mieink a csoportkörben elszenvedett három vereség után a hetedik helyért léptek pályára szombat délelőtt a Vaclav Jezek-emléktornán. A szlovákok elleni találkozón végig az történt a pályán, amit a magyar válogatott szeretett volna, dominálni tudott a csapat, és már szünetig eldöntötte a mérkőzést. Az 5. percben Szilágyi Adrián szerzett vezetést a mieinknek, majd a 23. percben Temesvári Attila duplázta meg az előnyünket. A 41. percben Kiss Tamás találatával már 3-0 volt az állás, a végeredményt pedig Gréczi Márton állította be a 47. percben. Akár nagyobb is lehetett volna a különbség, de kimaradt egy büntetőnk, és előfordult, hogy a kapufa mentette be a szlovákokat a kapott góltól.

- A pénteki mélypont után sikerült kilábalnunk a gödörből, és erre a mérkőzésre feljavult a teljesítményünk. A torna hasznos volt a játékosok fejlődése szempontjából, a keret tagjai megtapasztalhatták, hol tartanak a válogatott nemzetközi szinthez képest, és mi is lemérhettük, kire számíthatunk a későbbiekben ebben a korosztályban - mondta Németh Antal a mérkőzés után.

Magyarország-Szlovákia 4-0 (3-0)
Magyarország: Kovács Péter - Horváth Róbert, Temesvári Attila, Arday Dominik, Németh Ádám - Darabont Gábor, Molnár Dominik - Babinszky Bence (Nándori Botond, 78.), Szilágyi Adrián (Tímári Norman, 64.), Kiss Tamás (Galacs Erik, 58.)- Szendrei Norbert (Gréczi Márton, 46.)
Gólszerzők: Szilágyi, Temesvári, Gréczi, Kiss

Címkék:

Kapcsolódó hírek

U18: Súlyos vereség az oroszoktól
U18: Súlyos vereség az oroszoktól

A magyar U18-as válogatott nagy különbségű vereséggel zárta pénteki mérkőzését a Jezek-tornán.

U18: nem bírtuk végig erővel Japán ellen
Meccsbeszámoló
U18: Győzelemel zártuk a Jezek-tornát

A magyar U18-as válogatott nagy különbségű vereséggel zárta pénteki mérkőzését a Jezek-tornán.