Főoldal > A Válogatott > Megérkezett a férfi válogatott Bázelbe

Megérkezett a férfi válogatott Bázelbe

A magyar válogatott gépe némi késéssel, nem sokkal délután fél 6 előtt szállt fel Budapestről, majd 18:58-kor landolt a Basel Mulhouse-Freiburg reptéren.
Nemzeti együttesünk programjában ma egy edzés szerepelt, melyet még délelőtt tartott meg a szakmai stáb Telkiben. Immáron minden kerettag együtt edzett, igaz a bajnoki mérkőzését hétfőn lejátszó Bese Barnabásra még külön figyelt a szakmai stáb.

Nagyon örülök, hogy mindenki egészséges, nincs sérült a csapatban – mondta az mlsz.hu-nak Bernd Storck szövetségi kapitány. – Igaz Besére külön is figyelünk, hiszen hétfő este 90 percet játszott a klubjában, de ettől függetlenül nem hiszem, hogy szombatra ne lenne ismét teljesen kipihent és fitt.

Mielőtt a csapat elindult volna Bázelbe, az utolsó előtti vb-selejtező helyszínére, a szövetségi kapitány a Ferihegyi repülőtéren azt mondta, hasonló játékot vár a csapattól, mint a lettek és a portugálok ellen.

Természetesen megnéztük a svájciak elleni itthoni meccsünk legfontosabb pillanatait is, de emellett vendéglátónk utolsó két mérkőzése alapján is megmutattuk a játékosoknak, hogy mire kell számítanunk. A mérkőzésig hátralévő napokban a lehető legjobban fel fogjuk őket készíteni taktikailag. Ugyanazt a motivált és taktikailag fegyelmezett játékot várom a csapattól, mint a legutóbbi két meccsünkön. Ráadásul nincs veszítenivalónk, hiszen a világ hetedik legjobb csapata ellen lépünk pályára – fogalmazott a szövetségi kapitány.

Hasonlóan vélekedett a válogatott utazókeretében most először szereplő Ugrai Roland is.

Hétfőn még külön edzettem a csapattól, mert szombaton a bajnokin kicsit aláfordult a bokám, de kedd óta már teljes értékű edzésmunkát végzek. Nagyon nagy elismerés, hogy itt lehetek a válogatottal, úgyhogy nagyon izgatottan készülök a mérkőzésre. Nyilván ők az esélyesek, de nagyon alaposan felkészültünk a Svájci együttesből, ráadásul a mi csapatunk már megmutatta, hogy bárki ellen lehetnek győzelmi esélyei, úgyhogy nem feltartott kézzel fogunk pályára lépni. Én bízom a csapatban – jelentette ki a DVTK csatára.
nyomtatás