Fegyelmi határozatok

December 15-i fegyelmi határozatok

2015-12-15 13:41:24

NB I

Piermayr Thomas (Békéscsaba) 1 soron következő felnőtt bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

A FEB az FTC - Újpest mérkőzéssel kapcsolatban az FTC-t, mint visszaesőt, rendezéssel kapcsolatos előírások megsértéséért és szurkolóinak másokat megbotránkoztató magatartásáért (az ellenfél szidalmazása) 100.000 Ft, az Újpestet, mint visszaesőt, szurkolóinak pirotechnikai eszközök beviteléért és használatáért, valamint másokat megbotránkoztató magatartásáért (az ellenfél sportszervezet és az ellenfél játékosának szidalmazása) 200.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

A FEB a Vasas - Honvéd mérkőzéssel kapcsolatban a Honvédot, mint visszaesőt, szurkolóinak másokat megbotránkoztató magatartásáért (az ellenfél szidalmazása) 100.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

A FEB a Videoton FC – Paks mérkőzéssel kapcsolatban a Videoton FC-t, mint visszaesőt, rendezéssel kapcsolatos előírások megsértéséért, valamint szurkolóinak pirotechnikai eszközök beviteléért és használatáért 200.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

A FEB a Haladás – Puskás FC mérkőzéssel kapcsolatban a Haladást, mint visszaesőt, rendezéssel kapcsolatos előírások megsértéséért, valamint szurkolóinak pirotechnikai eszközök beviteléért és használatáért, továbbá tárgy játékérre dobásáért 200.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

A FEB a DVSC – MTK mérkőzéssel kapcsolatban a DVSC-t, mint visszaesőt, szurkolóinak másokat megbotránkoztató magatartásáért (más sportszervezet szidalmazása) 100.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

Női és férfi futsal bajnokságok és kupák

Machalek Attila (Levegő-Energia), mert két sárga lapos figyelmeztetés után kiállították, majd a piros lap felmutatása után a játékvezető személyére sértő kifejezést használt 4, Akay Bence (Testnevelési Egyetem), mint visszaeső 2, Tyukász Péter (Haladás), mint visszaeső 2, Szabó Réka (Göcsej) 1, Preininger Patrik (Petőfi és Fia) 1, Kovács Attila (PEAC) 1 és Csigi Eszter (Szekszárd) 1 soron következő felnőtt futsal bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

Gabura Gyula vezetőedző (Levegő-Energia), mint visszaeső, mert a játékvezető ítélete ellensértő módon tiltakozott a mérkőzéssel kapcsolatos sportszakemberi tevékenységtől 3 soron következő férfi futsal NB II-es bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS