A legidősebb NB I-es góllövő adott lendületet a Fradinak

2019. szeptember. 24., 13:21   |    

A legidősebb NB I-es góllövő adott lendületet a Fradinak

A Fradi az OTP Bank Liga 2019–2020-as idényének legidősebb gólszerzője révén egyenlített Zalaegerszegen, majd következett az idegenbeli bajnokik specialistája, Tokmac Nguen.

Hajrágólokkal nyert Zalaegerszegen a Ferencváros

Hajrágólokkal nyert Zalaegerszegen a Ferencváros

A címvédő Ferencváros a hajrában két gólt szerezve 2-1-re nyert az újonc Zalaegerszeg vendégeként a labdarúgó OTP Bank Liga második fordulójából elhalasztott és vasárnap pótolt mérkőzésen.

Tovább

ZALAEGERSZEGI TE FC–FERENCVÁROSI TORNA CLUB 1–2 (1–0)
Gólszerzők: Ikoba (44.), illetve Leandro (88.), Tokmac (93.)

– A ZTE mindössze a második hazai mérkőzését játszotta az idényben, a Puskás Akadémia elleni döntetlent követte ez a vereség.
– A hazaiak csatára, Eduvie Ikoba mindössze 128 percet játszott eddig az élvonalban, de már két gólnál jár.
– A két újonc nem kezdte igazán jól a bajnokságot, leszámítva a ZTE által megnyert egymás elleni mérkőzésüket, együtt tíz meccset játszottak, ezeken összesen négy pontot szereztek.
– A harmadik helyre előrelépő Ferencváros Felcsúton vereséggel indította szezonbeli idegenbeli bajnoki mérkőzéseinek a sorát, de azóta Pakson és Zalaegerszegen is győzött.
– Leandro tavaly augusztus 11. óta először szerzett bajnoki gólt. A 37. évében járó korábbi válogatott játékos az idény eddigi legidősebb gólszerzője az OTP Bank Ligában.
– A Varga Roland kihagyott büntetője ellenére fordítani tudó Ferencváros második gólját Tokmac lőtte, aki a Fradi eddigi mindkét idegenbeli győzelmekor eredményes volt.
– Mindössze egy mezőnyjátékos, Miha Blažič játszotta végig a ferencvárosiak közül az Espanyol elleni barcelonai, valamint a ZTE elleni zalaegerszegi mérkőzést is.


A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
Magabiztos fehérvári sikerrel indult a 31. forduló
Bajnokságok / Kupák
Női futsal NB I – Vasárnap rajtol a bajnoki döntő
Bajnokságok / Kupák
Tovább küzd a bennmaradásért a Kisvárda és az Újpest

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS