Az MLSZ és az NB I-es csapatok is segítették az UNICEF kampányát

2017. november. 21., 13:10   |    

Az MLSZ és az NB I-es csapatok is segítették az UNICEF kampányát

Múlt hét végén, a Gyerekek Világnapján zajlott az UNICEF Gyerekhang elnevezésű globális kampánya, amely a gyermekek jogaira hívja fel a figyelmet az őket is érintő fontos kérdésekről való véleménynyilvánításban.

Az UNICEF arra hívja fel a figyelmet, hogy a gyerekeknek joguk van arra, hogy az őket érintő kérdésekről információkhoz jussanak, a számukra fontos kérdésekről véleményt nyilvánítsanak, az őket érintő döntésekben részt vegyenek s a felnőtteknek kötelességük meghallani ezeket a gyerekhangokat. Össze kell fogni a gyerekeknek és a felnőtteknek, hogy többre legyünk képesek, s hogy egy méltányosabb és fenntarthatóbb világban élhessünk, ahol egyaránt jó felnőttnek és gyereknek lenni. 

A kampányban a Magyar Labdarúgó Szövetség és az NB I-es klubok is szerepet vállaltak, utóbbiak önkéntes alapon csatlakoztak a kezdeményezéshez, és a hétvégi bajnoki mérkőzések előtt, a gyerekekkel történő közös kivonulás során hívták fel a figyelmet az UNICEF kezdeményezésének fontosságára. 

Az MLSZ ezúton köszöni a klubok szerepvállalását, amely segített abban, hogy a hazai labdarúgó-társadalom egy fontos és jó ügy mellé állhasson.


A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
MOL Magyar Kupa: A Paksi FC lesz a döntő egyik résztvevője
Bajnokságok / Kupák
Erőt demonstrált a Haladás

2024-04-22 21:53:02

Erőt demonstrált a Haladás

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS