Európa-liga-döntő: zajlik a jelentkezés

2023. január. 25., 17:19   |    

Európa-liga-döntő: zajlik a jelentkezés

2023. május 31-én Budapest újabb rangos nemzetközi futballeseménynek, az Európa-liga fináléjának ad otthont. A mérkőzésen - a 2020-as Európa-bajnoksághoz és a tavalyi Nemzetek Ligája-mérkőzésekhez hasonlóan - számos önkéntes segíti majd a szervezők munkáját. Az önkénteseknek célszerű minél hamarabb jelentkezni, hogy ne maradjanak le a kívánt pozíciókról.

A magyar főváros a közelmúltban több nívós futballeseménynek adott otthont. 2020-ban az UEFA Szuperkupa-döntő, 2021-ben pedig több Európa-bajnoki mérkőzés is a Puskás Arénában került megrendezésre. Ezeken a mérkőzéseken nagyjából 1100 önkéntes működött, a férfi A-válogatott tétmérkőzésein pedig általában 100 önkéntes segíti a szervezők munkáját. Az önkéntesek tevékenységéről bővebben itt olvashatnak.

A 2022/23-as Európa-liga fináléját május 31-én rendezik. A szervezők a 18 év felettiek jelentkezését várják. A jelentkezés menetéről és az önkéntesek feladatairól az alábbi, angol nyelvű oldalon érhetők el információk, valamint jelentkezni is ezen a felületen lehet.

Az önkénteseknek érdemes minél hamarabb jelentkezniük, mert a szervezők folyamatosan szűrik és interjúztatják a jelentkezőket. Márciusban pedig már a beosztásukra is sor kerülhet, így könnyen előfordulhat az, megtelnek a helyek, vagy hogy az önkéntesek lecsúsznak a legjobb pozíciókról.

Az interjúkat 10 hosszútávú önkéntes fogja lebonyolítani. A csoportos interjúk február végén kezdődnek.

 


A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
Tatai József bízik a Veszprém újabb Magyar Kupa-sikerében
Bajnokságok / Kupák
Nagy hajrába kezdett a ZTE, Könyves-rekord 35 évesen
Bajnokságok / Kupák
Idegenbeli sikerek a futsal NB I-ben, izgalmas lesz a rájátszás vége Frissült

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS