Futsal NB I: 32 gól a nyitányon

2020. szeptember. 01., 14:57   |    

Futsal NB I: 32 gól a nyitányon

Hosszú idő után tért vissza az élet a futsalpályákra, a férfi NB I első fordulójában az esélyesek érvényesítették a papírformát.

A forduló rangadóját két zöld-fehér csapat, az előző, csonka idény két dobogósa, a Ferencváros és a Haladás vívta a Népligetben. A szombathelyi együttes az 5. percben szerzett vezetést, majd a 7. percben megduplázta az előnyét, és bár végig vezetve nyerte meg az összecsapást, a Ferencváros szorossá tudta tenni a mérkőzést, amelyet végül 4-2-re nyert meg a Haladás.

Az MVFC Berettyóújfalu az első félidőben nem tudta bevenni az Aramis kapuját, de a fordulás után gólokban is megmutatkozott a két csapat közti különbség, a magyar BL-induló végül 3-0-ra diadalmaskodott. 3-0-s győzelemmel mutatkozott be a Dunaferrben Frank Tamás vezetőedző is, az újvárosiak a tavaly még Rubeola néven szereplő Újpest RFC együttese ellen diadalmaskodtak.

A DEAC gólfesztivált rendezett a Nyírgyulaj otthonában, már 9 perc után 4-0-ra vezetett, és végül 9-4-re múlta felül a három légióssal felálló hazaiakat.

A szerb és román válogatott játékost is soraiban tudó Kecskemét 30 percen keresztül nagy csatára kényszerítette a Veszprémet, de végül a magyar válogatott futsalosokkal teletűzdelt vendégek 5-2-re nyerni tudtak, így Fehér Zsolt vezetőedző sikerrel debütált a kispadon.

Futsal NB I, első forduló:

FTC-FISHER KLÍMA-HALADÁS VSE 2-4
DUNAFERR DUE DUTRADE FC-ÚJPEST RFC 220-VOLT 3-0
MVFC BERETTYÓÚJFALU-ARAMIS SE 3-0
NYÍRGYULAJ KSE-DEAC 4-9
SG KECSKEMÉT FUTSAL-VESZPRÉM FUTSAL 2-5


Címkék:

A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
Tatai József bízik a Veszprém újabb Magyar Kupa-sikerében
Bajnokságok / Kupák
Nagy hajrába kezdett a ZTE, Könyves-rekord 35 évesen
Bajnokságok / Kupák
Idegenbeli sikerek a futsal NB I-ben, izgalmas lesz a rájátszás vége Frissült

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS