Győzött és élre állt a Nyíregyháza

2021. augusztus. 22., 21:08   |    

Győzött és élre állt a Nyíregyháza
Fotó: nyiregyhazaspartacus.hu

A Budafok, a Pécs és a Kecskemét is 2–0-ra győzött a Merkantil Bank Liga 5. fordulójában. A Nyíregyháza 3-1-re nyert a Budaörs ellen és az első helyre ugrott.

Nem született gól a III. Ker. TVE és a Haladás találkozóján a Merkantil Bank Liga 5. fordulójában. A Nyíregyháza viszont otthon tartotta a három pontot, mivel Márkus Attila (11.) és Vass Patrik (44.) találataival, illetve Kékesi Alexander (54.) öngóljával legyőzte a Budaörsöt, amely Petneházi Márt (83.) tizenegyesével tudott szépíteni.

Fótyik Dominik (21.) és Szabó Máté (80.) révén 2–0-ra legyőzte a Budafok a Dorog együttesét.

Bár kétszer is vezetett, végül 2–2-t játszott a Vasas Siófokon: előbb Radó András (28.) góljára válaszolt Cipf Dominik (45.), majd Pekár László (83.) találata után egyenlített Varjas Zoltán (89.).

Ugyanez az eredmény született az ETO (Óvári Zsolt 9., 54.) és a Soroksár (Katona Máté 23., Korozmán Kevin 86.) mérkőzésén.

Döntetlent, 1–1-et játszott a Békéscsaba a Szentlőrinccel, továbbá a Szeged is a Tiszakécskével. A békéscsabai Horváth Péter (56.) szerezte meg a vezetést, majd Nagy Zsombor (83.) is betalált. A másik mérkőzésen Kalmár Ferenc (41.) hozta előnybe a Tiszakécskét és Germán Tamás (54.) egalizált.

Lukács Dániel (23.) és Tóth Dániel (83.) révén győzött a Kecskemét a Csákvár ellen. A Pécs Hegedűs Márk (22.) találatának és Heffler Tibor (68.) öngóljának köszönhetően szerezte meg a győzelmet az Ajka ellen.

A hétfői játéknapon a Szolnok 2–0-ra legyőzte a DVTK csapatát. Sipos Zoltán a 40. percben volt eredményes, majd Tisza Kálmán is betalált az 54.-ben.


A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
Férfi futsal NB I – Kecskeméten egyenlítene a címvédő
Bajnokságok / Kupák
Győztes derbivel búcsúztatta a szezont a Ferencváros
Bajnokságok / Kupák
Kikapott, de még reménykedhet a bennmaradásban a Pécs
Bajnokságok / Kupák
Női futsal NB I – Egyenlített a döntőben a TFSE

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS