Hat gólt lőtt első BL-meccsén az MTK Hungária

2018. augusztus. 07., 22:00   |    

Hat gólt lőtt első BL-meccsén az MTK Hungária

A koszovói Mitrovica ellen kezdte meg szereplését a hazai rendezésű BL-selejtező tornán a Jet-Sol Liga címvédője, az MTK Hungária.

A kék-fehérek nemcsak megnyerték a koszovói bajnok elleni meccset, de hat góllal sikerült a Hidegkuti-stadion közönségének kedvében járniuk. Nagy Lilla góljával már a 7. percben megszerezték a vezetést, majd a szünet előtt Demeter Réka találatával meg is duplázták azt. A második félidőben következett az igazi gólfesztivál, Oláh Adrienn, Csányi Diána, Pinczi Anita és Nicole Molen is bevette a koszovóiak kapuját, a vendégek csak a hajrában szerezték meg a becsületgólt. 

– Az első félidőben nehezen tudtuk feltörni az ellenfél védelmét, a másodikban viszont parádésan játszottak a lányok. Kár a bekapott gólért, de nem vagyok elégedetlen – nyilatkozta Cseh András, az MTK vezetőedzője a mérkőzést követően az MTK hivatalos honlapjának.

A csoport másik mérkőzésén az SK Slavia Prága 7-2-es győzelmet aratott az Ataşehir Belediyespor ellen. Az MTK pénteken 18.00 órától a török Ataşehir Belediyespor ellen lép pályára a torna második játéknapján.


A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
Tatai József bízik a Veszprém újabb Magyar Kupa-sikerében
Bajnokságok / Kupák
Nagy hajrába kezdett a ZTE, Könyves-rekord 35 évesen
Bajnokságok / Kupák
Idegenbeli sikerek a futsal NB I-ben, izgalmas lesz a rájátszás vége Frissült

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS