Jegyinfo: Hazai EL-meccsekre készül a Mol Vidi FC

2018. szeptember. 04., 13:30   |    

Jegyinfo: Hazai EL-meccsekre készül a Mol Vidi FC

2012 után újra az Európa Liga csoportkörében szerepel a Mol Vidi FC. A klub a nemzetközi kupasorozat három hazai találkozójára elővásárlási lehetőséget biztosít a szurkolók számára.

Az Európa Liga mérkőzésekre az alábbiak szerint lehet belépőt vásárolni.

1.    Bérlet elővásárlás Vidi szurkolóknak / szeptember 6-11. között
2.    Bérlet elővásárlás / szeptember 12-14. között
3.    Jegyvásárlás / szeptember 15-től 

 

1. Bérlet elővásárlás csak Vidi szurkolóknak / szeptember 6-11. között

Az elővásárlási időszakban (szeptember 6., 10:00 órától) az alábbi csoportok vásárolhatják meg a kedvezményes árú bérletüket, a mérkőzésekre külön-külön ekkor még nem lesz lehetőség jegyvásárlásra.

- Vidis klubkártyával rendelkezők 
- Hazai selejtezők jegyeit felmutatók (1-3. selejtezőkör+playoff - mind a 4 jegy szükséges!)
- Tavaszi bérletesek

2. Bérlet elővásárlás / szeptember 12-14. között

A szurkolók az elővásárlási időszakban (szeptember 12., 10:00 órától) vásárolhatják meg a kedvezményes árú bérletüket, a mérkőzésekre külön-külön ekkor még nem lesz lehetőség jegyvásárlásra. Felhívjuk a szurkolók figyelmét, hogy bérletük épségére fokozottan ügyeljenek majd, mert mindhárom mérkőzésre ugyanazzal a tikettel tudnak majd belépni!

(frissítés, szeptember 11.) A nagy érdeklődésre tekintettel - az eredeti menetrendtől eltérően - már szeptember 12-től megvásárolhatók a jegyek a BATE Borisov elleni mérkőzésre is.

3. Jegyvásárlás / szeptember 15-től

Szeptember 15. 10:00 órától lehet megvásárolni az egyes mérkőzésekre külön-külön is a belépőket, de természetesen bérletvásárlásra is lesz további lehetőség, szeptember 20-án 15:00-ig.

A jegyvásárlás mindenki számára nyitott, futballkártya és klubkártya nélkül is lehetséges, de a jegyeket személyesen lehet kiváltani személyi igazolvány felmutatása mellett. A jegyvásárlás futballkártyával és klubkártyával is bármelyik szektorba lehetséges.

Felhívjuk a szurkolók figyelmét, hogy a mérkőzések rendezője a Mol Vidi FC, így teljes körű, minden részletre kiterjedő tájékoztatás a klub honlapján érhető el.  


A hírkategória további hírei

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS