Kapusprogram Telkiben

2019. április. 30., 11:09   |    

Kapusprogram Telkiben

A női válogatottak szakmai stábja és kapusedzők dolgoztak 15 fiatal kapussal. A cél, hogy eljussanak a válogatott szintig.

A kétnapos edzőtáborba a korábbi kiválasztón jól teljesítő hálóőröket hívták meg. A Telki edzőközpontban a női A- és az utánpótlás-válogatottak edzői méréseket végeztek, valamint az edzések mellett szakmai anyagokkal igyekeztek minél több segítséget nyújtani a fiatal kapusoknak.

– Nagy figyelmet fordítunk az ország különböző részeiről, több klubból érkező kapusok menedzselésére. A mostani edzőtáborban a korosztályuk legjobbjai vehettek részt. A klubedzők mindegyik játékosukról egy személyre szabott adatbázist kapnak az itt elvégzett mérések és feladatok alapján, hogy elősegítsük a lányok fejlődését – mondta az mlsz.hu-nak Markó Edina szövetségi kapitány.

Telkiben dolgoztak a kapusok. A válogatottban szerzett tapasztalatokkal a klubjaikban dolgoznak tovább.

Hasonló kiválasztót tartottak már márciusban, Lipóton is, ott az U17-es és U19-es korosztályhoz tartozó kapusok kaptak lehetőséget.

Minden korosztályt fel akarunk térképezni és segíteni szeretnénk a kapusoknak, hogy a tehetségek mielőbb elérjenek a válogatottságig – tette hozzá a szakember.

 


A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
Merkantil Bank Liga: Bajnok a Nyíregyháza
Bajnokságok / Kupák
Hétgólos sikerrel maradt benn az Újpest, a Kisvárda a második kieső

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS