Még lehet jelentkezni az I. MLSZ Sportvezetői Konferenciára

2023. május. 26., 10:08   |    

Még lehet jelentkezni az I. MLSZ Sportvezetői Konferenciára

Június 2-án rendezik meg az I. MLSZ Sportvezetői Konferenciát, melyen Bárdos András és Dr. Kemény Dénes, valamint mások mellett, a Premier League egyik szakembere tart előadást a hallgatóságnak.

A konferencia célja annak vizsgálata, hogy miként lehet a sportolókat külön-külön, valamint csapatként kezelni, és ehhez milyen stratégiák állnak rendelkezésre. A konferencia az MLSZ sportigazgatójának, Dr. Barczi Róbertnek a megnyitó beszédével kezdődik, majd Bárdos András, újságíró és műsorvezető, valamint Dr. Kemény Dénes volt válogatott vízilabdázó és háromszoros olimpiai bajnok edző osztja meg a szakmai tapasztalatait a témában. A két külföldi vendégelőadó  Sune Smith-Nielsen, a 14-szeres dán bajnok Kobenhavn FC fejlesztési igazgatója és Lee Dykes, az angol Premier League-ben szereplő Brentford FC sportigazgatója.

A konferenciára bárki regisztrálhat a MOK felületén, a részvételi díj 19 050 Ft (az ár az Áfát is tartalmazza). A részletes programleírás a MOK oldalán található, továbbá minden résztvevő hírlevélben is kap majd tájékoztatást a részletekről.

 


Címkék:

A hírkategória további hírei

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS