Nem lehet online jegyet venni a DVTK-Videoton FC meccsre

2013. november. 22., 10:00   |    

Nem lehet online jegyet venni a DVTK-Videoton FC meccsre

A vasárnapi DVTK-Videoton mérkőzésre a jegy.mlsz.hu online jegyértékesítési felületen ezúttal nem lehet jegyet vásárolni.

A döntést a diósgyőri klub vezetése hozta meg. A DVTK - az MLSZ többszöri kérése ellenére - elsősorban a rendszer korábbi alkalmazása során előfordult hibákra hivatkozva döntött úgy, hogy a klub nem tölti fel a központi értékesítési felületre a találkozót, és így a hazai, a vendég és a semleges szurkolók sem élhetnek a kényelmes elővásárlás lehetőségével.

Az eset azért sajnálatos, mert egyre növekszik a jegy.mlsz.hu-n online értékesített jegyek népszerűsége. Az egy mérkőzésre eladott jegyek tekintetében a csúcsot éppen a miskolci DVTK-FTC mérkőzésen regisztrálta a rendszer. Az eddigi szurkolói visszajelzések alapján vitathatatlan, hogy igény van az online jegyértékesítésre. Az MLSZ a rendszer további kiszélesítésével és fejlesztésével mindent megtesz annak érdekében, hogy a szurkolókat és valamennyi klubot a szolgáltatás kényelmével és minőségével győzzön meg az online értékesítés hasznosságáról.

A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
Magabiztos fehérvári sikerrel indult a 31. forduló
Bajnokságok / Kupák
Női futsal NB I – Vasárnap rajtol a bajnoki döntő
Bajnokságok / Kupák
Tovább küzd a bennmaradásért a Kisvárda és az Újpest

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS