Simple Női Kupa: hazai pályán a zöld-fehér csapatok

2023. január. 20., 14:31   |    

Simple Női Kupa: hazai pályán a zöld-fehér csapatok

A Simple Női Kupában az eddigi négy forduló után nyolc csapat maradt talpon, ők voltak érdekeltek a negyeddöntő és az elődöntő mai sorsolásán.

Az előző fordulóban a kupasorozat korábbi meghatározó együttesei közül az MTK Budapest és a DVTK is elbúcsúzott a küzdelmektől, előbbit az ETO FC Győr, utóbbit a Puskás Akadémia győzte le. A versenyben maradt nyolc együttes mindegyike az élvonalban szerepel, vagyis elmondható, hogy a folytatásban már csak rangadókat hoz a sorozat. Az igazán nagy rangadókra azonban még várni kell, a bajnoki tabella első felében szereplő csapatok ugyanis elkerülték egymást a pénteki sorsoláson.

A március 8-i negyeddöntőben a címvédő ETO FC Győr, a tavalyi ezüstérmes Haladás és a bajnokság éllovasa, a Ferencváros is hazai pályán szerepel. A továbbjutás a negyeddöntőben és az elődöntőben is egy mérkőzésen dől el.

A negyeddöntők párosítása után elkészült az elődöntők sorsolása is. A tavalyi finálé idén nem ismétlődhet meg, ugyanis az ETO FC és a Haladás már a legjobb négy között összetalálkozik, ha továbbjut a negyeddöntőből, méghozzá a győriek pályaválasztása mellett. A Ferencváros negyeddöntős továbbjutása esetén hazai pályán fogadhatja az elődöntőben a Kelen SC-Puskás Akadémia párharc továbbjutóját.

A negyeddöntőket március 8-án, szerdán rendezik meg, az elődöntők hivatalos játéknapja március 14., kedd. A sorozat döntőjét április 26-án, szerdán rendezik meg.

A Simple Női Kupa negyeddöntőjének párosítása:

Haladás Viktória-Astra HFC
Ferencváros-FC St. Mihály
ETO FC Győr-Szekszárdi WFC
Kelen SC-Puskás Akadémia


A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
Tatai József bízik a Veszprém újabb Magyar Kupa-sikerében
Bajnokságok / Kupák
Nagy hajrába kezdett a ZTE, Könyves-rekord 35 évesen
Bajnokságok / Kupák
Idegenbeli sikerek a futsal NB I-ben, izgalmas lesz a rájátszás vége Frissült

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS