Hírek
2017. július 26.
Európa egyik legrégebbi ifjúsági futballtornáján, a szombaton kezdődő Telki Kupán a magyar U17-es válogatott mellett a cseh, a szlovák és a horvát korosztályos csapat vesz részt.
2017. július 26.
Szombaton és vasárnap rendezik az OTP Bank Liga 3. fordulóját, melynek rangadóját Felcsúton játssza a Vidi és az Újpest. Az éllovas Mezőkövesd a Groupama Arénába látogat. Jegyvásárlási információk.
2017. július 26.
Tíz ország harmincöt résztvevőjével zajlott Budapesten az UEFA kilenchónapos képzési programja, az UEFA CFM.
2017. július 18.
A magyar női A-válogatott felkészülési edzőtáborozáson, és az 5. Balaton Kupa nemzetközi tornán vesz részt 2017. július 24. és 30. között Balatonfüreden. Markó Edina szövetségi kapitány kihirdette a válogatott keretét.
2017. július 06.
Csütörtökön Nyonban, az UEFA székhelyén tartják meg a futsal Európa-bajnoki selejtező play off körének sorsolását.
2017. július 06.
A magyar válogatott 24 helyet rontott a FIFA világranglistáján.
2017. július 26.
A nemzetközi porondon egyedüli magyar csapatként versenyben lévő Videoton FC az egyértelműen esélyesebb francia Girondins Bordeaux otthonában lép pályára, a székesfehérváriaknál mégis bíznak a jó eredményben a labdarúgó Európa Liga selejtezőjének harmadik fordulójában.
2017. július 20.
A Videoton 1–1-es döntetlent játszott az észt Nömme Kaljuval a felcsúti Pancho Arénában az Európa Liga-selejtező második fordulójának visszavágóján. A székesfehérváriak 4–1-es összesítéssel jutottak tovább.
2017. július 20.
A Ferencváros kettős vereséggel búcsúzott a labdarúgó Európa Ligától, miután a selejtező második fordulójának csütörtöki visszavágóján 3–1-re kikapott a dán Midtjylland vendégeként.
2017. július 26.
Tíz ország harmincöt résztvevőjével zajlott Budapesten az UEFA kilenchónapos képzési programja, az UEFA CFM.
2017. július 25.
Bernd Storck, a magyar válogatott szövetségi kapitánya, és segítője, Andreas Möller részt vesz a Német Labdarúgó-szövetség szervezésében zajló Nemzetközi Edzőképzési Konferencián.
2017. július 20.
Szövetségünk kiemelten kezeli a sportegészségügy, a megelőzés kérdését, különös tekintettel arra, hogy a magyar labdarúgók jelentős része gyermekkorú. Ahogy az elmúlt időszak példái is rávilágítottak, a sportpályákon is előfordulnak akár tragikus következményű esetek. Erre is tekintettel, valamint a teljesítmények támogatása érdekében a sportegészségügy terén végrehajtott fejlesztések, a modern eszközök beszerzése és a hozzáférés szélesítése elengedhetetlenek.
2017. július 25.
Magyar játékvezetői négyes a varsói Legia kazahsztáni Bajnokok Ligája-selejtezőjén.
2017. július 22.
Kulcsár Katalin és dr. Kulcsár Judit a következő Európa-bajnoki feladatára készülhet.
2017. július 18.
Megállapodott a Kaposvári Egyetem és a Magyar Labdarúgó-szövetség arról, hogy a hallgatók a „Játékvezetés a labdarúgásban” elnevezésű tárgyat is választhatják a jövőben.
2017. május 26.
A Magyar Labdarúgó Szövetség május 27-én, szombaton Telkiben rendezi meg idei egyik legnagyobb grassroots-eseményét, az OTP Bozsik-program tanévzáró fesztivált.
2017. május 15.
A Magyar Labdarúgó Szövetség Országos Pályaépítési Programjának keretén belül ismét lehetőség nyílik Önkormányzatoknak és sportegyesületeknek pályák építésére pályázni oly módon, hogy a beruházások költségeiből a 70%-ot TAO forrásból, a pályázónak pedig a maradék 30%-ot kell előteremtenie.
2017. április 27.
Míg évtizedeken át a fővárosi pályák megszűnéséről szóltak a hírek, addig a Budapesti Pályafejlesztési Program keretében a közeljövőben megújul a labdarúgás hátországának infrastruktúrája. Ennek első lépéseként valósul meg együttműködési megállapodás Pestszentlőrinc-Pestszentimre Önkormányzata – amely önkormányzati oldalról elsőként vállalta a program szakszerű, teljes körű előkészítését – és az MLSZ között, amelyet hamarosan további, a pályák építését és felújítását célzó szerződések követnek majd a fővárosban.
2017. július 11.
A Magyar Labdarúgó Szövetség 2011. nyarától támogatja a tömegbázis kiépítését elősegítő nyári szünidei labdarúgó táborok szervezését, az utánpótlás nevelés szélesítése, fejlesztése, és a regisztrált labdarúgók számának növelése érdekében.