Szombaton hét, hétfőn egy mérkőzést rendeznek a Merkantil Bank Liga 19. fordulójában. Többek között Ajkán játszik a Vasas, Békéscsabára megy a Mezőkövesd.
 
 • Ness Liga

  A másodosztályú bajnoki mérkőzések összefoglalói minden héten megtekinthetőek az MLSZ YouTube csatornáján. A 16. forduló mérkőzéseiről készült videók alábbi összeállításunkban is megtekinthetőek.

  Merkantil Bank NB II: a 16. forduló összefoglalói
 • Bajnokságok

  Megkezdődött a tavaszi szezon a Merkantil Bank NB II-ben, az élmezőnyt alkotó öt csapatból csak a Mezőkövesd és a Szolnok tudott nyerni a rajton.

  Merkantil Bank NB II: élre állt a Mezőkövesd
 • Ness Liga

  A téli felkészülési időszak lezárult, a hétvégén indul a Merkantil Bank NB II tavaszi idénye. Az őszi színvonal emelkedését ígéri, hogy több NB I-es múlttal rendelkező játékos is a másodosztályban folytatja. Az MLSZ TV-n tavasszal is figyelemmel követhetőek a másodosztály mérkőzései.

  Merkantil Bank NB II: élvonalbeli erősítések a bajnokesélyeseknél
 • Ness Liga

  A Dénes Tamás, Hegyi Iván és Lakat T. Károly alkotta szerzőtrió immár a negyedik könyvében dolgozta fel a magyar labdarúgás 117 éves történetét. A Helyünk a kupanap alatt a magyar klublabdarúgás legfontosabb kupameccseiről, illetve legendás túrákról, gálamérkőzésekről szól.

  Új könyv jelent meg az MLSZ gondozásában
 • Bajnokságok

  A Merkantil Bank Liga 15. fordulójában 2-1-re nyert a Vasas a Mezőkövesd ellen, a rivális Gyirmót pedig döntetlent játszott Siófokon.

  Merkantil Bank Liga NB II: A Vasas telel az élen
 • Kupák

  A Sport Televízió Harmadik Félidő című műsorában kisorsolták a Magyar Kupa negyeddöntőjének párosítását.

  Magyar Kupa: elkészült a negyeddöntő párosítása
 • Bajnokságok

  A Vasas Balmazújvárosban nyert, a Mezőkövesd Kaposváron döntetlenezett, kiütéssel győzött a Soroksár Siófokon Merkantil Bank NB II 3. fordulójában. Az angyalföldiek egyedüliként állnak hibátlan mérleggel.

  Merkantil Bank NB II: a Vasas hibátlanul az élen
 • Bajnokságok

  A Merkantil Bank Liga első fordulójának mind a nyolc mérkőzése felkerült a szövetség hivatalos YouTube-csatornájának összefoglalói közé.

  A másodosztályú bajnokik összefoglalói elérhetők az MLSZ TV-n
 • Bajnokságok

  Szombaton kezdődik az immár új névszponzor, a Merkantil Bank által támogatott NB II 2014–2015-ös idénye.

  Szombaton rajtol a Merkantil Bank NB II
 • Bajnokságok

  A Nyíregyháza és a Dunaújváros jutott fel az élvonalba az ismét egycsoportos NB II-ből. A szabolcsi gárda már többször is, legutóbb a 2009–2010-es idényben szerepelt a legmagasabb osztályban. Az újvárosi klub, amely nem jogutóda a 2000-es bajnok Dunaferrnek, abszolút újonc lesz az elitben.

  Ness Liga: kiemelkedett a mezőnyből a Nyíregyháza

Facebook

Twitter

YouTube