• Bajnokságok

  A Merkantil Bank Liga 27. fordulójában hét mérkőzést játszanak szombaton, egyet pedig vasárnap. A Gyirmót bebiztosíthatja a bajnoki címét, a feljutásra pályázó duó, a ZTE és a Mezőkövesd hazai pályán szerezhet fontos pontokat.

  Merkantil Bank Liga: nem hibázhatnak a feljutásra pályázók
 • Bajnokságok

  A másodosztályban továbbra is nagy a csata a feljutást érő második hely megszerzéséért.

  Zalában elvérzett a listavezető, tartja a lépést a Kövesd
 • Bajnokságok

  Az utolsó ötfordulós szakasz kezdődik a hétvégén a Merkantil Bank Ligában. A Gyirmót a forduló rangadóján biztosíthatja a feljutást, további öt csapat vív nagy harcot reálisan a második helyért. Közülük matematikailag még bármelyik megelőzheti a listavezetőt.

  NB II: bebiztosíthatja feljutását a Gyirmót
 • Bajnokságok

  A Merkantil Bank Liga hajrájára nagyban hasonlít az OTP Bank Liga végjátékára: a bajnoki cím gyakorlatilag eldőlt, de a második helyért, illetve a kiesés elkerüléséért nagy a csata.

  Merkantil Bank NB II: öten vívnak ádáz csatát a második helyért
 • Bajnokságok

  A Merkantil Bank Liga NB II 21. fordulójában a Mezőkövesd 3-0-ra legyőzte a Csákvárt, míg a ZTE egygólos vereséget szenvedett Balmazújvárosban. Győzelmével a Mezőkövesd lépett elő a továbbjutást érő második helyre, míg a ZTE már csak a harmadik pozíciót foglalja el.

  Helyet cserélt a Mezőkövesd és a ZTE
 • Bajnokságok

  Izgalmas tavaszra van kilátás a Merkantil Bank NB II szombaton induló tavasz szezonjában, a feljutásért és a kiesés elkerüléséért is nagy csatákat hozhatnak a következő hónapok.

  Merkantil Bank NB II: nagy csatákra van kilátás tavasszal
 • Bajnokságok

  Csákvár elleni egygólos győzelmével bebiztosította őszi elsőségét a sárga-kék alakulat. Nyert otthon a Kisvárda és a Szeged is, idegenben szerzett három pontot a Siófok.

  Merkantil Bank NB II: őszi bajnok a Gyirmót
 • Bajnokságok

  A Fejér megyei alakulat szerdán az FTC ellen nyert a Magyar Kupában, ezúttal pedig bajnoki mérkőzés keretében látogat a Gyirmóthoz, a másodosztály éllovasához. A Merkantil Bank Liga NB II 14. fordulójában szombaton hét mérkőzést, míg vasárnap egy találkozót rendeznek.

  Merkantil Bank NB II: két listavezetőt győzhet le egy hét alatt a Csákvár
 • Bajnokságok

  Október első hétvégéjén a 9. fordulót rendezték a Merkantil Bank NB II-ben.

  Merkantil Bank NB II: már pontelőnnyel vezet a Gyirmót
 • Bajnokságok

  A forduló előtt még hibátlan Aqvital FC Csákvár és Szolnoki MÁV egyaránt 3-2-es vereséget szenvedett hazai pályán. A Gyirmót FC Győr Ajkán nyert, így átvette a vezetést a Merkantil Bank Ligában.

  Merkantil Bank Liga NB II: élre állt a Gyirmót

Facebook

Twitter

YouTube