A Merkantil Bank Liga 24. fordulójában hazai pályán nyert a Vasas a Szeged ellen, a Mezőkövesd magabiztosan győzte le a Ceglédet. A Gyirmót egy góllal nyert a Soroksár ellen, a Kaposvár pontot rabolt a Békéscsabától.
 
 • Bajnokságok

  A Merkantil Bank Liga 18. fordulójában Sopronban nyert a Békéscsaba, a listavezető Vasas remek hajrával az Illovszky Stadionban legyőzte a sereghajtó Balmazújvárost. A Kaposvár elszenvedte idei harmadik vereségét, ezzel egyre közelebb kerül a kieső zónához.

  Merkantil Bank Liga: nyertek az éllovasok, szenved a Kaposvár
 • Bajnokságok

  Merkantil Bank Liga: Sopronban javíthat a Békéscsaba
 • Bajnokságok

  A Merkantil Bank Liga 17. fordulójában a Vasas legyőzte a Siófokot, így ismét vezeti a tabellát, a további éllovasok közül a Gyirmót Balmazújvárosban nyert, míg a Békéscsaba, a Mezőkövesd és a Szolnok is döntetlent játszott.

  Merkantil Bank NB II: hárman vesztettek pontokat az élmezőnyből
 • Bajnokságok

  Szombaton hat, vasárnap két mérkőzést rendeznek a Merkantil Bank Liga 17. fordulójában.

  Merkantil Bank Liga: vidéki fellegvárak csatája
 • Ness Liga

  A másodosztályú bajnoki mérkőzések összefoglalói minden héten megtekinthetőek az MLSZ YouTube csatornáján. A 16. forduló mérkőzéseiről készült videók alábbi összeállításunkban is megtekinthetőek.

  Merkantil Bank NB II: a 16. forduló összefoglalói
 • Bajnokságok

  Megkezdődött a tavaszi szezon a Merkantil Bank NB II-ben, az élmezőnyt alkotó öt csapatból csak a Mezőkövesd és a Szolnok tudott nyerni a rajton.

  Merkantil Bank NB II: élre állt a Mezőkövesd
 • Ness Liga

  A téli felkészülési időszak lezárult, a hétvégén indul a Merkantil Bank NB II tavaszi idénye. Az őszi színvonal emelkedését ígéri, hogy több NB I-es múlttal rendelkező játékos is a másodosztályban folytatja. Az MLSZ TV-n tavasszal is figyelemmel követhetőek a másodosztály mérkőzései.

  Merkantil Bank NB II: élvonalbeli erősítések a bajnokesélyeseknél
 • Ness Liga

  A Dénes Tamás, Hegyi Iván és Lakat T. Károly alkotta szerzőtrió immár a negyedik könyvében dolgozta fel a magyar labdarúgás 117 éves történetét. A Helyünk a kupanap alatt a magyar klublabdarúgás legfontosabb kupameccseiről, illetve legendás túrákról, gálamérkőzésekről szól.

  Új könyv jelent meg az MLSZ gondozásában
 • Bajnokságok

  A Merkantil Bank Liga 15. fordulójában 2-1-re nyert a Vasas a Mezőkövesd ellen, a rivális Gyirmót pedig döntetlent játszott Siófokon.

  Merkantil Bank Liga NB II: A Vasas telel az élen
 • Kupák

  A Sport Televízió Harmadik Félidő című műsorában kisorsolták a Magyar Kupa negyeddöntőjének párosítását.

  Magyar Kupa: elkészült a negyeddöntő párosítása

Facebook

Twitter

YouTube