A Dénes Tamás, Hegyi Iván és Lakat T. Károly alkotta szerzőtrió immár a negyedik könyvében dolgozta fel a magyar labdarúgás 117 éves történetét. A Helyünk a kupanap alatt a magyar klublabdarúgás legfontosabb kupameccseiről, illetve legendás túrákról, gálamérkőzésekről szól.
 
 • Bajnokságok

  Szombaton kezdődik az immár új névszponzor, a Merkantil Bank által támogatott NB II 2014–2015-ös idénye.

  Szombaton rajtol a Merkantil Bank NB II
 • Bajnokságok

  A Nyíregyháza és a Dunaújváros jutott fel az élvonalba az ismét egycsoportos NB II-ből. A szabolcsi gárda már többször is, legutóbb a 2009–2010-es idényben szerepelt a legmagasabb osztályban. Az újvárosi klub, amely nem jogutóda a 2000-es bajnok Dunaferrnek, abszolút újonc lesz az elitben.

  Ness Liga: kiemelkedett a mezőnyből a Nyíregyháza
 • Ness Liga

  A NESS Hungary NB II 26. fordulójában a listavezető Nyíregyháza Szolnokon veszített pontokat, míg a Siófok és a Dunaújváros is vereséggel zárt.

  Ness Liga: kikaptak a dobogósok
 • Ness Liga

  A NESS Hungary NB II 25. fordulójában összesen hat döntetlen született. A listavezető Nyíregyháza otthon osztozott a pontokon a Gyirmóttal, míg a Siófok Békéscsabán ikszelt.

  Ness Liga: döntetlenek fordulója
 • Ness Liga

  A Ness Hungary NB II 23. fordulójában a Nyíregyháza hazai pályán veszített pontokat a Sopron ellen, de továbbra is nyolc pont előnnyel vezeti a bajnokságot. A második helyezett Dunaújváros döntetlent játszott a Szolnokkal, míg az Ajka kiütötte a Siófokot.

  A Sopron idegenben nyert a listavezető Nyíregyháza ellen
 • Ness Liga

  A Ness Hungary NB II. 27. fordulójában az éllovas Nyíregyháza négygólos döntetlent játszott a Siófok ellen. A második helyezett Dunaújváros győzött a Kisvárda ellen, míg a harmadik Gyirmót 4-0-ra nyert Cegléden.

  Jó szériában a Vasas, döntetlen a Nyíregyháza-Siófok rangadón
 • Bajnokságok

  A Ness Hungary NB II 20. fordulójában a Nyíregyháza ezúttal is győzni tudott, így megtartotta nyolc pontos előnyét a Dunaújvárossal szemben. A bronzérmes pozíciót továbbra is a Siófok csapata foglalja el, amely otthon győzte le a Kisvárda együttesét.

  Tovább menetel a Nyíregyháza, Zalaegerszegen nyert a Vasas
 • Ness Liga

  A Ness Hungary NB II utolsó idei fordulójában a Nyíregyháza győzelmével megtartotta előnyét a Dunaújváros előtt.

  A Nyíregyháza telel az élen az NB II-ben
 • Ness Liga

  Szombaton teljes fordulót rendeztek a Ness Hungary NB II-ben, az első öt helyezett csapat közül egyedül a siófokiak gazdagodtak három ponttal, az éllovas Nyíregyháza elvesztette idegenbeli veretlenségét.

  NB II: csak a Siófok nyert az élmezőnyből
 • Ness Liga

  Ness Hungary NB II, 9. fordulójában, utolsóként a mezőnyből elvesztette veretlenségét a listavezető Nyíregyháza.

  Nincs már veretlen csapat az NB II-ben

Facebook

Twitter

YouTube