• Bajnokságok

  A 29. fordulót rendezik vasárnap a Merkantil Bank Ligában. Az utolsó előtti forduló dönthet a feljutásról és a kiesésről is.

  Merkantil Bank Liga: akár a feljutás is eldőlhet hétvégén
 • Ness Liga

  A Gyirmót olyannal tűnt ki, aminek alapján nem állna feljutó helyen. Tovább tart a Soroksár nagy szériája. A legutóbbi négy fordulóban a Csákvárnál csak a soroksáriak szereztek több pontot. A Merkantil Bank Liga 28. fordulójának érdekessége.

  Merkantil Bank NB II: most hamar döntött a Gyirmót
 • Ness Liga

  Szombaton hét mérkőzést rendeztek a Merkantil Bank NB II 27. fordulójából.

  Merkantil Bank NB II: az Ajka az első kieső, száguld a Soroksár
 • Bajnokságok

  A Merkantil Bank Liga 28. fordulónak érdekessége, hogy öt párban hasonló tudású, a tabellán egymáshoz közel álló együttesek lépnek pályára. Izgalmas, szoros csatákra van kilátás.

  Merkantil Bank Liga: szoros csatákat hozhat a hétvége
 • Bajnokságok

  A Gyirmót bebiztosította a feljutást, a Soroksár folytatta remek sorozatát, a góllövőlista első két helyezettje ismét eredményes volt, és továbbra is csak egy gól választja el őket. A ZTE megbotlott, a Csákvár remekel idegenben, a Balmazújváros rangadót nyert a Kisvárda veretlenségi sorozatát megszakítva. Érdekességek a Merkantil Bank Liga 27. fordulójából.

  Merkantil Bank Liga: a gólkirályi címért is nagy a harc
 • Bajnokságok

  A Merkantil Bank Liga 27. fordulójában a Mezőkövesd-Zsóry egy lépéssel közelebb került a feljutáshoz. A Gyirmót már aranyérmes.

  Bajnok a Gyirmót, lépéselőnyben a Kövesd, hasít a Soroksár
 • Bajnokságok

  A Merkantil Bank Liga 27. fordulójában hét mérkőzést játszanak szombaton, egyet pedig vasárnap. A Gyirmót bebiztosíthatja a bajnoki címét, a feljutásra pályázó duó, a ZTE és a Mezőkövesd hazai pályán szerezhet fontos pontokat.

  Merkantil Bank Liga: nem hibázhatnak a feljutásra pályázók
 • Bajnokságok

  A másodosztályban továbbra is nagy a csata a feljutást érő második hely megszerzéséért.

  Zalában elvérzett a listavezető, tartja a lépést a Kövesd
 • Bajnokságok

  Az utolsó ötfordulós szakasz kezdődik a hétvégén a Merkantil Bank Ligában. A Gyirmót a forduló rangadóján biztosíthatja a feljutást, további öt csapat vív nagy harcot reálisan a második helyért. Közülük matematikailag még bármelyik megelőzheti a listavezetőt.

  NB II: bebiztosíthatja feljutását a Gyirmót
 • Bajnokságok

  A Merkantil Bank Liga hajrájára nagyban hasonlít az OTP Bank Liga végjátékára: a bajnoki cím gyakorlatilag eldőlt, de a második helyért, illetve a kiesés elkerüléséért nagy a csata.

  Merkantil Bank NB II: öten vívnak ádáz csatát a második helyért

Facebook

Twitter

YouTube