Hírek > A Válogatott
A Válogatott
2017. április 19., szerda 13:57
A Lett Labdarúgó-szövetség elfogadta a szövetségi kapitány, Marians Pahars lemondását, a helyére pedig Aleksandr Starkovsot nevezte ki. Lettország egy selejtezőcsoportban szerepel a magyar válogatottal.

A ROVAT TOVÁBBI HÍREI
2017. április 17.
Az 1986-os világbajnokságot megelőző időszakban a magyar válogatott végigverte fél Európát. A vb-selejtezőket öt győzelemmel és egy vereséggel zártuk, majd 1986 tavaszán a Népstadionban Détári Lajos, Kovács Kálmán és Esterházy Márton góljával 3–0-ra leléptük Brazíliát. Harmincegy éve, hogy mintegy 70 ezer ember torkából szólt egyszerre az „Itt a húsvét, itt a nyúl, magyar–brazil három–null” szlogen.
2017. április 15.
A Bundesliga 29. fordulójában a kezdőként pályára lépő Szalai Ádám két góljának köszönhetően a Hoffenheim 5–3-ra verte a Mönchengladbachot.
2017. április 13.
Sérülés miatt véget ért az idény Nagy Ádám, az olasz labdarúgó-bajnokságban szereplő Bologna FC magyar válogatott játékosa számára.
2017. április 06.
A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) kiadta legfrissebb, április világranglistáját, melyen a magyar válogatott négy pozícióval visszaesett márciusi helyezéséhez képest.
2017. március 30.
A magyar válogatott szövetségi kapitánya és a Ferencváros vezetőedzője telefonon egyeztettek egymással.
2017. március 25.
Az ellenfél könyörtelenül használta ki a hibáinkat, nekünk pedig tanulni kell az Európa-bajnok elleni vereségből – így foglalható össze a játékosok és Bernd Strock szövetségi kapitány véleménye a Portugália elleni 3–0-s vereséget követően.
2017. március 25.
A magyar szurkolók már számtalanszor bizonyították, hogy nagyszerű szurkolásukkal akár idegenben is képesek hazai környezetet teremteni a csapat számára. A sportszerű buzdítás mellett a szervezők és az MLSZ arra kéri a szurkolókat, hogy működjenek együtt a hatóságokkal.
2017. március 25.
Nagyon erős kerettel, Európa-bajnokok sorával várja a portugál válogatott a magyarokat a szombati világbajnoki selejtezőre. Az Euro 2016-on szerepelt kulcsemberek közül egyedül Nani hiányzik.
2017. március 24.
Az MLSZ vezetősége a magyar válogatottal közösen koszorúzta meg Fehér Miklós emlékszobrát a Benfica stadionjában, a vb-selejtező helyszínén. A Benfica képviseletében az egykori portugál válogatott klublegenda, Nuno Gomes és a klub alelnöke, Domingos de Almeida Lima vett részt.