Hírek > A Válogatott
A Válogatott
2017. szeptember 22., péntek 15:37
Bernd Storck szövetségi kapitány megnevezte azokat a légiósokat, akikre számít a magyar válogatott utolsó két vb-selejtezőjén, a Svájc és a Feröer-szigetek elleni mérkőzésen.

A ROVAT TOVÁBBI HÍREI
2017. szeptember 22.
Hivatalossá vált, hogy a magyar férfi A-válogatott a vb-selejtező sorozat októberi zárását követően idén még két felkészülési mérkőzést játszik: november 10-én Luxemburggal idegenben, négy nappal később Costa Ricával hazai pályán mérkőzik meg.
2017. szeptember 21.
Az UEFA 2018 őszén új sorozatot indít az európai válogatottak számára Nemzetek Ligája elnevezéssel. Az új sorozat célja, hogy tovább erősítse és kiegyensúlyozottabbá tegye a nemzeti válogatottak méltán népszerű versengését. Az új verseny bevezetésével minden esztendőben lesz egy kontinens- vagy világverseny az európai csapatok számára, emellett a Nemzetek Ligájából négy csapat az Eb-kvalifikációt is kivívhatja.
2017. szeptember 15.
Kérjük a Svájc elleni idegenbeli vb-selejtezőre kiutazó szurkolókat, hogy figyelmesen olvassák el a mérkőzéssel kapcsolatos tájékoztatásunk.
2017. szeptember 09.
A szeptember 3-án lejátszott Magyarország–Portugália vb-selejtezőt követően a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) arról tájékoztatta a Magyar Labdarúgó Szövetséget (MLSZ), hogy a nézőtéren elhangzott, diszkriminatív szurkolói rigmusok miatt fegyelmi eljárást indít a magyar szövetség ellen.
2017. szeptember 03.
A szövetségi kapitány a portugáloktól elszenvedett 1–0-s vereséget követően elmondta: a szurkolók egy plusz csapattagot jelentettek a válogatott számára.
2017. szeptember 03.
A magyar férfi A-válogatott 1–0-s vereséget szenvedett a portugáloktól a két csapat világbajnoki selejtezőmérkőzésén a Groupama Arénában.
2017. szeptember 02.
A magyar válogatott vasárnapi, Portugália elleni vb-selejtezője előtt Barnd Storck szövetségi kapitány megtartotta hivatalos sajtótájékoztatóját.
2017. szeptember 02.
Ma ünnepli 50. születésnapját Andreas Möller, a magyar férfi A-válogatott másodedzője.
2017. szeptember 01.
A magyar válogatott október 7-én (20.45) Baselben lép pályára vb-selejtezőn, majd október 10-én (20.45) Feröer-szigetek válogatottját fogadja világbajnoki selejtező mérkőzésen a Groupama Arénában. Jegyinformációk a két mérkőzésre.