Hírek > Női A válogatott
Női A válogatott
2017. május 18., csütörtök 10:51
Török Gábor, az MLSZ női bizottságának elnöke szerint érdemes volt bátornak lenni a női labdarúgás reformjai kapcsán, és bár látszanak az eredmények, sok még a teendő. Ahhoz, hogy igazán sikeres legyen a szakág, a gondolkodás megváltozása, a férfi futball segítsége szükséges, és ha így lesz, tíz éven belül női Eb-t rendezhet Magyarország.

A ROVAT TOVÁBBI HÍREI
2017. május 17.
Hétfőn és kedden 21 kapus vett részt abban a kiválasztó edzőtáborában, amelyet a női válogatottak szakmai stábjának tagjai tartottak meg Budapesten.
2017. május 15.
A VfL Wolfsburg egy fordulóval a bajnokság vége előtt megnyerte a női Bundesligát.
2017. április 25.
Női A-válogatottunk szeptemberben kezdi meg szereplését a világbajnoki selejtező-sorozatban, ma Nyonban, az UEFA székhelyén kisorsolták csoportellenfeleit.
2017. április 05.
A Női Labdarúgás Napjának főmérkőzésén a magyar válogatott már az 1. percben vezetést szerzett a szlovénok ellen, de a vendégek fordítottak, és a hajrában szerzett gólunkkal csak döntetlenre tudtuk menteni a találkozót.
2017. április 03.
A Magyar Labdarúgó Szövetség szerdán, április 5-én, Telkiben rendezi meg a Női Labdarúgás Napját. A nap főeseménye a magyar és a szlovén női A-válogatott mérkőzés lesz.
2017. március 10.
Markó Edina, a női A-válogatott szövetségi kapitánya és Németh Loretta, a csapat támadója a Ciprus Kupa végén beszélt az MLSZ TV kamerái előtt a torna tapasztalatairól.
2017. március 08.
Női A-válogatottunk Németh Loretta góljával 1-0-ra még vezetett, de végül 3-1-es vereséget szenvedett Új-Zéland legjobbjaitól a Ciprus Kupa utolsó játéknapján, így a 10. helyen zárta a viadalt.
2017. március 06.
Mostanra kicsit elfáradt, de egyre eredményesebben játszik a Ciprus Kupán a női A-válogatott.
2017. március 06.
A Markó Edina vezette női A-válogatott nagy csatában, 2-1-re nyert a csehek ellen a Ciprus Kupa harmadik játéknapján.