Hírek > Strandlabdarúgás
Strandlabdarúgás
2017. május 18., csütörtök 09:47
A magyar strandlabdarúgó válogatott Kínában vett részt meghívásos tornán az elmúlt hétvégén – a végeredmény, a tornagyőzelem azt igazolja, hogy az újjáalakuló csapat jó úton jár. Az idei cél egyértelmű: visszakerülni Európa legjobbjai közé az augusztusban Siófokon rendezendő EBSL válogatott torna, majd a sorozat döntője végén.

A ROVAT TOVÁBBI HÍREI
2017. április 24.
A Magyar Labdarúgó Szövetség fejlesztési programjának keretében magyar játékosok jártak a brazil Rio Branco együttesénél.
2017. február 24.
A megfiatalított magyar válogatott Japán mögött a második helyen végzett a thaiföldi felkészülési strandlabdarúgó-tornán.
2016. december 31.
A magyar strandlabdarúgás soha nem volt olyan szervezett, mint a mögöttünk álló időszakban, és a struktúra erősödése, valamint a sportági fejlesztések eredményeképpen soha nem volt olyan kedvező pozícióban, mint 2016 végén.
2016. szeptember 22.
Magyar FIFA-játékvezető közreműködésével rendezték meg a strandlabdarúgó Európa-bajnoki döntőt és a világbajnoki selejtezőt.
2016. augusztus 14.
Telt ház várta a magyar válogatottat a siófoki EBSL-torna zárómeccsén, amelyen a tét a csoport első helye és a biztos továbbjutás volt az európai szuperdöntőre. Végül a győzelem nem sikerült, de a továbbjutás meglett.
2016. augusztus 13.
Jól indult, és nagyszerűen zárult a magyar strandlabdarúgó válogatott mérkőzése Bulgária ellen – a köztes időben azonban volt miért idegeskedni.
2016. augusztus 13.
Egy fontos versenyen mindig fontos a kezdés – ebből a szempontból senkinek nem lehet hiányérzete a magyar strandlabdarúgó válogatott első meccse kapcsán. A Siófokon zajló EBSL torna első meccsét a csapatunk magabiztos játékkal megnyerte.
2016. augusztus 12.
Siófokon rendezi az MLSZ Strandlabdarúgó szakága a szezon legfontosabb eseményét, az Euro Beach Soccer League nevű tornát, amely selejtező az Európa-bajnoki döntőre.
2016. augusztus 09.
Fantasztikus, sokáig emlékezetes mérkőzésen hódította vissza az egy éve elvesztett bajnoki címet a Jászfényszaru-Goldwin +, a szombat esti döntőben egy góllal, 5-4-re legyőzve a tavalyi bajnok Energia SC-Gyöngyöst.