Hírek > Strandlabdarúgás
Strandlabdarúgás
2017. július 23., vasárnap 22:27
Hétvégén a harmadik fordulóval folytatódott a Nemzeti Strandlabdarúgó Liga, az NSL küzdelemsorozata Siófokon.

A ROVAT TOVÁBBI HÍREI
2017. július 09.
A Siófok a hétvégi fordulóban rendezett valamennyi mérkőzését megnyerte a Nemzeti Strandlabdarúgó Ligában.
2017. július 02.
Rendkívül izgalmas és színvonalas mérkőzésekkel vette kezdetét a magyar strandlabdarúgó bajnokság, amelynek rögtön első mérkőzésén a tavalyi bajnoki döntő ismétlődött meg.
2017. június 26.
Ilyen még soha nem volt a magyar strandlabdarúgás történetében: előselejtezőt kellett játszani a felnőtt bajnokságba jutásért. A hétvégi viadal öt résztvevője közül négyen készülhetnek a bajnoki mérkőzésekre.
2017. június 23.
Ramiro Amarelle, a FIFA nemzetközi strandlabdarúgó instruktora a múlt héten Siófokon járt, hogy személyesen nézze meg az U21-es válogatottak számára kiírt Talent Cup mérkőzéseit.
2017. június 17.
A görögök pénteki legyőzése után U21-es strandlabdarúgó-válogatottunk szombaton nagy csatában verte a spanyolokat. Vasárnap 17.00 órától a franciák elleni döntőben védheti meg tavaly szerzett címét a magyar csapat.
2017. június 15.
Nyolc válogatott részvételével rendezik meg hétvégén a Talent Cup elnevezésű U21-es strandlabdarúgó-tornát Siófokon.
2017. május 18.
A magyar strandlabdarúgó válogatott Kínában vett részt meghívásos tornán az elmúlt hétvégén – a végeredmény, a tornagyőzelem azt igazolja, hogy az újjáalakuló csapat jó úton jár. Az idei cél egyértelmű: visszakerülni Európa legjobbjai közé az augusztusban Siófokon rendezendő EBSL válogatott torna, majd a sorozat döntője végén.
2017. április 24.
A Magyar Labdarúgó Szövetség fejlesztési programjának keretében magyar játékosok jártak a brazil Rio Branco együttesénél.
2017. február 24.
A megfiatalított magyar válogatott Japán mögött a második helyen végzett a thaiföldi felkészülési strandlabdarúgó-tornán.