Hírek > U17
U17
2017. május 16., kedd 13:57
A magyar férfi U17-es válogatott Franciaország ellen lépett pályára a horvátországi korosztályos Európa-bajnokságon a torna 5. helyéért, és az ezzel járó vb-szereplésért. Szélesi Zoltán csapata végig egyenrangú félként küzdött a franciákkal, mindent megtett az egyenlítésért, ám 1–0-s vereséget szenvedett.

A ROVAT TOVÁBBI HÍREI
2017. május 14.
A magyar férfi U17-es válogatott egy edzéssel folytatta felkészülését a Franciaország elleni összecsapásra, amely az Eb ötödik helyéről, és a vb-részvételről dönt. Kisebb sérülése miatt nem végzett teljes értékű edzésmunkát Bencze Márk.
2017. május 13.
A szombati Eb-negyeddöntőkön eldőlt, hogy a magyar férfi U17-es válogatott Franciaországgal játszik az Eb 5. helyéért, május 16-án, 12 órakor (Zágráb, Sesvete, Sv. Josip Radnik stadion). Három játékosunk eltiltás miatt nem léphet pályára.
2017. május 12.
A magyar férfi U21-es válogatott Törökország ellen lépett pályára a horvátországi Eb negyeddöntőjében, és bár valamivel jobban játszott ellenfelénél, a törökök 1–0-ra megnyerték a mérkőzést egy számunkra szerencsétlen öngóllal. A magyar válogatott – a további negyeddöntők eredményeitől is függően – várhatóan az ötödik helyért léphet pályára legközelebb, aminek a megszerzése még vb-kvalifikációt ér.
2017. május 11.
Belvon Attila, az U16-os válogatott szövetségi edzője az U17-es Eb-n Szélesi Zoltán segítőjeként dolgozik a szakmai stábban. Az MLSZ TV kérésére összefoglalta, milyen úton jutott el a válogatott az Eb-negyeddöntőbe, Csonka András, a csapat középpályása pedig a törökök elleni mérkőzésről beszélt.
2017. május 11.
Több rekordot is hozott az U17-es férfi Európa-bajnokság csoportköre, amelyből a magyar válogatott első alkalommal kvalifikálta magát az egyenes kieséses szakaszba. Az IFAB új rendszere is tesztelésre kerülhet, amennyiben valamely negyeddöntős párharc eljut a tizenegyespárbajig.
2017. május 10.
A magyar férfi U17-es válogatott Feröer 4–0-s legyőzésével a B csoport élén végzett a korosztályos Európa-bajnokságon Franciaország és Skócia előtt, és az A csoport második helyezettjével, Törökországgal küzd majd az elődöntőért május 12-én, pénteken, 12 órától (Stadion Radnik, Velika Gorica).
2017. május 09.
A magyar férfi U17-es válogatott Feröer ellen lépett pályára a horvátországi Európa-bajnokság harmadik, utolsó csoportmérkőzésén, és magabiztos győzelmet aratott. A 4–0-s sikerrel a B csoport élén végzett Szélesi Zoltán csapata, amely Törökországgal csap össze a negyeddöntőben. Magyar U17-es válogatottnak korábban még sosem sikerült elérnie az Eb egyenes kieséses szakaszát.
2017. május 08.
A horvátországi U17-es Európa-bajnokságon szereplő magyar korosztályos válogatott kedden a Feröer-szigetek együttese ellen harcolhatja ki a negyeddöntőbe jutást.
2017. május 07.
Bencze Márk, az U17-es válogatott középpályása az MLSZ TV-nek a csapat eddigi két Eb-mérkőzéséről és a feröeriek elleni meccsről is nyilatkozott.